Wat we aanbieden
Weddingplanner

Onze weddingplanner
pakketten op een rijtje.

Onze pakketten op een rijtje.

Trouwen met Wed & Wild

Is inspiratie alleen niet genoeg? We bieden ook een helpende hand.

Deze website biedt je veel gratis inspiratie en tips waar je meteen mee aan de slag kunt. Maar als het alleemaal net even te veel voor jullie wordt dan kunnen we je ook helpen. We hebben onze hulp onderverdeeld in 4 pakketten. Kijk welke het beste bij jullie past en laat ons dit weten. We gaan dan zo snel mogelijk met jullie afspreken.

Koffie met gesprek

 • Koffie en kennismaking.
 • Jullie wensen in kaart gebracht.
 • Welke opties zien wij?

Tijdens dit gesprek drinken we een drankje, eten we -afhankelijk van het tijdstip- een chippie of muffin en maken we kennis met elkaar. Jullie mogen ons álles vertellen over jullie toekomstige trouwdag. In ruil daarvoor vertellen wij jullie over Wed & Wild en geven we wat tips. Als het uiteindelijk komt tot een samenwerking dan vinden wij dat natuurlijk fantastisch, maar het is volledig aan jullie.
Gewoon

0

Vanaf
749
Vanaf
1249
Vanaf
2499
Gewoon

0

Ceremoniemeester

 • Kennismakingspakket plus:
 • Uitwerking dagprogramma
 • Ceremoniemeester
We gaan allereerst rond de tafel om kennis te maken en jullie wensen te bespreken. Hoe moet jullie dag eruit zien? Weten jullie al wat er allemaal komt kijken bij de organisatie van een bruiloft? We praten jullie bij en gaan vervolgens aan de slag met het creëren van jullie programma. De voorbereidingen verzorgen jullie vervolgens zelf. Als hier en daar onze hulp gewenst is, dan is dat natuurlijk geen probleem. Op de dag zelf zorgen wij er, als ceremoniemeester(es) voor dat alles soepel verloopt zodat jullie alleen maar oog hoeven te hebben voor elkaar en jullie gasten.
Vanaf

749

Vanaf
1249
Vanaf
2499
Vanaf

749

The Full Monty

 • Ceremoniemeesterpakket plus:
 • Moodboard
 • Draaiboek
 • Voorbereiding van jullie dag

We staan volledig tot jullie beschikking! Alles uit de twee eerste pakketten aangevuld met de daadwerkelijke voorbereiding van jullie dag inclusief moodboard en draaiboek. Na een gesprek over jullie wensen gaan we aan de slag! We fixen alle afspraken met jullie leveranciers en zorgen ervoor dat jullie locatie er picobello uitziet. Uitnodigingen en het beheer ervan is wel nog jullie eigen verantwoordelijkheid.

Vanaf
749
Vanaf

1249

Vanaf
2499
Vanaf

1249

De Bom!

Alles, maar echt alles wordt geregeld. Het gehele ‘The Full Monty’ pakket, inclusief het ontwerp en beheer van de uitnodigingen. Plus onze fotograaf die jullie gehele dag vastlegt terwijl de ceremoniemeester(es) alles regelt. Willen jullie ook ‘De Bomb’ zijn en gewoon alles aan ons overlaten? Het kan!

Vanaf
749
Vanaf
1249
Vanaf

2499

Vanaf

2499

Good to Know

De meest gestelde vragen over onze pakketten.

Met de pakketten proberen we zo helder mogelijk te communiceren wat de prijzen zijn en wat jullie van ons kunnen verwachten. Natuurlijk ontvangen we hier vragen over. De meeste gestelde vragen over onze pakketten vind je hieronder.
Er staat vanaf ... hoe duur wordt het dan echt?
Er staat vanaf omdat wensen nogal verschillend kunnen zijn. In 9 van de 10 gevallen kunnen we gewoon de gecommuniceerde prijs hanteren. Willen jullie echter meer dan wij aanbieden dan zullen we een meerprijs overleggen. We doen dit nooit zonder overleg!
Geen onaangename verrassingen.
Jullie gaan meer betalen als jullie ook meer vragen. Wees gerust, wij zullen nooit zomaar meer facturen. We doen alles in goed overleg met jullie. Zo voorkomen we onaangename verrassingen.
Hoe flexibel zijn deze pakketten?
Het kan voorkomen dat jullie misschien iets meer van het een of iets minder van het ander willen. Wij zijn flexibel en onze pakketten dus ook. Vertel het ons en we gaan kijken naar de mogelijkheden.
Pakketten FAQ
Blijf gratis op de hoogte

Blijf gratis op de hoogte over onze website en onze diensten. Schrijf je gratis in voor onze nieuwsbrief.

Ontvang gratis de Wed & Wild nieuwsbrief
contact
 • Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
 • Rijksweg Noord 50a Sittard

 • Brugmanstraat 56 Eindhoven


© WOW agency. ALL RIGHTS RESERVED.