Wat we aanbieden
Weddingplanner

Wed & Wild
Alles in één hulp bij trouwen

Onze pakketten op een rijtje.

Trouwen met Wed & Wild

We bieden ook een helpende hand.

Wed & Wild biedt alle hulp die je nodig hebt voor jullie bruiloft. Wij nemen alle zorgen weg zodat jullie optimaal kunnen genieten van jullie dag. Lees hieronder wat dit inhoudt.

We beginnen met koffie en een gesprek

 • Koffie en kennismaking.
 • Jullie wensen in kaart gebracht.
 • Welke opties zien wij?

Tijdens dit gesprek drinken we een drankje, eten we -afhankelijk van het tijdstip- een chippie of muffin en maken we kennis met elkaar. Jullie mogen ons álles vertellen over jullie toekomstige trouwdag. In ruil daarvoor vertellen wij jullie over Wed & Wild en geven we wat tips. Als het uiteindelijk komt tot een samenwerking dan vinden wij dat natuurlijk fantastisch, maar het is volledig aan jullie.

Ceremoniemeester

 • Uitwerking dagprogramma
 • Ceremoniemeester

Na de kennismaking spreken we af wat Wed & Wild voor jullie gaat verzorgen. Dit kan op meerdere niveaus. Van enkel ceremoniemeester tot de hele dag inclusief het feest.  

Als jullie Wed & Wild enkel als ceremoniemeester willen inhuren dan kijken we vooraf hoe jullie dag eruit moet zien. Weten jullie al wat er allemaal komt kijken bij de organisatie van een bruiloft? We praten jullie bij en gaan vervolgens aan de slag met het creëren van jullie programma.

De voorbereidingen verzorgen jullie vervolgens zelf. Als hier en daar onze hulp gewenst is, dan is dat natuurlijk geen probleem. Op de dag zelf zorgen wij er, als ceremoniemeester(es) voor dat alles soepel verloopt zodat jullie alleen maar oog hoeven te hebben voor elkaar en jullie gasten.

The Full Monty

 • Moodboard
 • Draaiboek
 • Voorbereiding van jullie dag

We staan volledig tot jullie beschikking! Als ceremoniemeester sturen we de dag aan, aangevuld met de daadwerkelijke voorbereiding van jullie dag inclusief moodboard en draaiboek. Al het werk wordt jullie uit handen genomen. 

Na een gesprek over jullie wensen gaan we aan de slag! We fixen alle afspraken met jullie leveranciers en zorgen ervoor dat jullie locatie er picobello uitziet.

Uitnodigingen en het beheer ervan is wel nog jullie eigen verantwoordelijkheid.

De Bom!

Alles, maar echt alles wordt geregeld. Het gehele ‘The Full Monty’ pakket, inclusief het ontwerp en beheer van de uitnodigingen. Plus onze fotograaf die jullie gehele dag vastlegt terwijl de ceremoniemeester(es) alles regelt. Willen jullie ook ‘De Bomb’ zijn en gewoon alles aan ons overlaten? Het kan!

Good to Know

De meest gestelde vragen over onze pakketten.

Met de pakketten proberen we zo helder mogelijk te communiceren wat wij doen en wat jullie van ons kunnen verwachten. Natuurlijk ontvangen we hier vragen over. De meeste gestelde vragen over onze pakketten vind je hieronder.

Hoe duur wordt het?

Elke bruiloft is anders en elk bruidspaar heeft andere wensen. We kijken graag met jullie samen naar deze wensen en maken op basis van die informatie een offerte op maat. 

Geen onaangename verrassingen.

Jullie gaan meer betalen als jullie ook meer vragen. Wees gerust, wij zullen nooit zomaar meer facturen dan is afgesproken. We doen alles in goed overleg met jullie. Zo voorkomen we onaangename verrassingen.

Zit er een fotograaf bij in?

Wed & Wild is een all-in-one oplossing. Wij bieden dus ook trouwfotografie aan. Maar dit is geen verplichting. Hebben jullie een andere fotograaf op het oog dan is dat geen probleem. Wij kunnen contact met hem / haar openemen voor jullie. 

Pakketten FAQ
Blijf gratis op de hoogte

Blijf gratis op de hoogte over onze website en onze diensten. Schrijf je gratis in voor onze nieuwsbrief.

Ontvang gratis de Wed & Wild nieuwsbrief
contact
 • marike@wow-agency.nl
 • Rijksweg Noord 50a Sittard

 • Brugmanstraat 56 Eindhoven


© WOW agency. ALL RIGHTS RESERVED.