Laten we koffie drinken

Jullie gaan dus trouwen? Mooi! We zijn heel erg benieuwd wie wie heeft gevraagd en hoe het aanzoek eruit zag. Maar we zijn vooral benieuwd of we iets voor jullie kunnen betekenen in de voorbereiding van jullie grote dag. Misschien hebben jullie alleen maar behoefte aan een gesprek om te kijken hoe jullie van start kunnen gaan. Of wellicht willen jullie alles uit handen geven zodat jullie zonder stress kunnen toeleven naar jullie dag.

Maar wie zijn wij eigenlijk?

Wed & Wild is een bureau gevestigd in Eindhoven & Sittard opgericht door Marike en Rob. Marike Peters is de 'Director of Romance' en binnen Wed & Wild verantwoordelijk voor de gesprekken met bruidsparen en de logistieke, inhoudelijke organisatie. Ze is woonachtig in Sittard en heeft inmiddels jarenlange ervaring in de organisatie van kleine evenementen tot grote festivals. Na jarenlang in de muzieksector werkzaam te zijn besloot ze halverwege 2019 ook in andere sectoren te kijken.

"Mijn interesse gaat uit naar kleinschalige evenementen waar ik nauw contact heb met de opdrachtgever, ruime vrijheid geniet om mijn creativiteit in te zetten, maar ook kan werken met mensen die positiviteit, vrolijkheid en feestelijkheid uitstralen. Alles met een grote schep humor". Aldus Marike.

Waar vind je deze eigenschappen beter dan in een bruiloft?! 'Wed & Wild' was geboren. Een post op Facebook waarin ze opriep dat ze een bruiloft wilde organiseren leverde talloze reacties op. Uiteindelijk koos ze 1 bruidspaar waar ze mee aan de slag ging. De organisatie van deze bruiloft smaakte meteen al naar meer!

Rob van der Donk is de drijvende kracht achter de bedrijfsvoering, alle uitingen en de huisstijl van Wed & Wild. Rob is grafisch ontwerper, ondernemer en fotograaf en is in die hoedanigheid in te huren voor jullie bruiloft. Rob heeft al meer dan 20 jaar ervaring als communicatief expert in diverse sectoren en heeft leiding gegeven aan een communicatiebureau in Eindhoven. 

Marike Peters weddingplanner sittard eindhoven brabant limburg
Marike Peters
Rob van der Donk
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Brugmanstraat 56
5621BZ Eindhoven

Rijksweg Noord 50a
6131CL Sittard

contact
  • marike@wow-agency.nl
  • Rijksweg Noord 50a Sittard

  • Brugmanstraat 56 Eindhoven


© WOW agency. ALL RIGHTS RESERVED.