Accessoires voor het dappere bruidspaar

12 november 2020
Accessoires voor het dappere bruidspaar

Op jullie trouwdag zijn jullie natuurlijk het middelpunt. Wil je deze aandacht nog iets meer overdrijven? Zorg er dan voor dat jullie outfits sprankelen. Er is hier of daar misschien een beetje lef voor nodig, maar we zouden Wed & Wild niet zijn als we dit niet zouden aanmoedigen.

Net als Assepoester

Irregular Choice (UK) steelt al jaren de harten van de onconventionele mens. Ze hebben ook enkele modellen voor bruiloften. Aan bijna iedereen is gedacht: bruidsmeisjes, moeders van de bruid en natuurlijk de bruid zelf. Zelfs de bruiloftsgast krijgt een toffe schoen. 

 

   

 

Om door een ringetje te halen

De sieraden, en dan vooral de ringen, van Happy Hippies zijn anders dan anders. Want waarom zou je voor standaard gaan als je ook kunt kiezen voor bijzonder? Too much als trouwring? Als verlovingsring werkt het vast ook. Daarbij kun je ook nog een cursus edelsmeden volgen bij Happy Hippies. Handig, kunnen jullie je ringen zelf maken!

 

       

 

Hoedje op

Volgens de etiquette zet je je hoed af tijdens een bruiloft. Whatever, deze hoed laat je gewoon op. Zeker als je de bruidegom bent. Sjiek, maar ook een beetje gothic. Je kunt dit voorbeeld dan ook gewoon bestellen via Large.

 

 

Om je nek

Is een pak in een heftig kleurtje wellicht iets té voor je? Dan kun je nog altijd met je stropdas of bow-tie wat kleur brengen in je outfit. En als je dan toch bezig bent maak er dan meteen een écht blije van. Deze vrolijkerds zijn te vinden via Knottytie

 

    

 

Zoals je ziet kun je al met weinig extra’s een groot verschil maken. Gooi jullie persoonlijkheden in de mix en smijt wat kleur de wereld in. 

Rock on!

Marike & Rob

 

 

Deel dit artikel


Blijf op de hoogte

Wil je onze blogs blijven lezen? Meld je dan vandaag nog aan voor onze nieuwsbrief. Je ontvangt dan een gratis melding op het moment dat we wat nieuws hebben gepost. 

Mis ons ook niet op de socials!

Lees ook

contact
  • marike@wow-agency.nl
  • Rijksweg Noord 50a Sittard

  • Brugmanstraat 56 Eindhoven


© WOW agency. ALL RIGHTS RESERVED.