Bruidstaart en alternatieven

19 april 2021
Bruidstaart en alternatieven

Naked cakes, driptaarten, donuts, grote versierde taarten of een hele sweet table: waar jullie ook voor kiezen, zoet doet goed. Waar laat je een bruidstaart maken en welke alternatieven zijn er? We zochten het voor jullie uit! 

Bruidstaart

Een mooie grote bruidstaart staat natuurlijk waanzinnig mooi in de ruimte. Zeker met zo’n kickass TOPPER erbovenop. En daarbij is het samen aansnijden een mooi moment. Waar moet je qua prijs aan denken wanneer je kiest voor een dergelijke taart? De meeste bakkers rekenen rond de 6 a 7 euro per persoon. Een standaard formaat bruidstaart is bedoeld voor 20 tot 25 personen. Soms vraagt een bakker een extra toeslag van zo'n 2,50 euro per taartlaag. Afhankelijk van jullie wensen kost een gemiddelde bruidstaart tussen de 100 en 400 euro. Leuke voorpret: samen proeven welke taart jullie het lekkerst vinden. Dit is meestal niet gratis, maar als je kiest voor een taart bij dezelfde taartenbakker wordt er meestal alsnog niks in rekening gebracht voor het proeven.

Donuts

Simpel, doch doeltreffend: donuts. Hang ze aan een muurtje. Bijvoorbeeld DEZE of DEZE. Of stapel ze op een of meerdere ETAGERÈS. De etagère versier je vervolgens met mooie bloemen.
Als jullie de donuts qua kleur willen laten matchen met jullie thema breng je een bezoekje aan JJ DONUTS. En kijk ook zeker eens bij CRAZY DONUTS.

Sweet table

Onze persoonlijke favoriet: de sweet table. Een hippe naam voor een tafel vol met zoete dingen. Vul de tafel met tulband cakes, vlaaien, donuts, macarons, cupcakes en soesjes. Dan is er niet alleen meer keus, maar het ziet er ook nog eens uit alsof je op bezoek bent bij de koningin. Een culinaire moeder, vader, zus of oom kunnen jullie helpen een hoop geld te besparen door allemaal iets te bakken.

Taartenbakkers

Waar kun je terecht voor een bruidstaart of andere zoete baksels? Een aantal taartenbakkers op een rijtje:

Even naar Eef / Mill 
Bij Eef Cupcakes / Den Bosch
Bakverhalen / Rotterdam
We Love Cakes / Leusden
Garden of Sweets / Maastricht
Sweet Charlotte / Apeldoorn


Rock on!
Marike & Rob

Deel dit artikel


Blijf op de hoogte

Wil je onze blogs blijven lezen? Meld je dan vandaag nog aan voor onze nieuwsbrief. Je ontvangt dan een gratis melding op het moment dat we wat nieuws hebben gepost. 

Mis ons ook niet op de socials!

Lees ook

contact
  • marike@wow-agency.nl
  • Rijksweg Noord 50a Sittard

  • Brugmanstraat 56 Eindhoven


© WOW agency. ALL RIGHTS RESERVED.