De backdrop aan de top!

05 januari 2021
De backdrop aan de top!

Niet geheel nieuw, maar wel nog steeds een echte eye-catcher op iedere bruiloft is de backdrop. Lekker multifunctioneel ook: tijdens de ceremonie geplaatst achter de trouwambtenaar en later inzetbaar als photobooth of als backdrop van de dj booth.

Basis

Behalve dat een backdrop de ruimte een extra boost geeft staat het ook erg leuk op jullie trouwfoto’s. Zelf maken is in veel gevallen goed te doen. Met een groot metalen rek, een houten achterwand of drie palen is je basis al gelegd.

Kleur

Houden jullie van kleur? Dan kun je een hoop moois doen met bloemen of doeken. Maar wil je het echt laten knallen? Werk dan met kwastjes, ook wel tassels genoemd. Je vindt ze onder andere HIER. Maak laagjes om het geheel volume te geven en werk je creatie af met ballonnen. 

Veren

Iets moeilijker om zelf te maken en tevens redelijk kostbaar, maar niet minder de moeite waard zijn de creaties met veren. In combinatie met gedroogde bloemen zien we deze stijl natuurlijk veel op boho geïnspireerde bruiloften. Maar waarom zou je vast blijven houden aan deze ene stijl, het is jouw feestje toch? Juist, gewoon mixen and matchen die handel!

Macramé

Lekker 70’s die backdrops met macramé. Als je oma geen zin heeft om creatief te zijn, dan is dit geheel ook gewoon te koop, HIER bijvoorbeeld. Of HIER. Het is ook tof om de macramé te behandelen met tie dye. Check HIER hoe je dit het beste kunt doen.

Uiteraard zijn er nog ontelbare creaties te bedenken om jullie backdrop bijzonder en wellicht origineler te maken. Hulp nodig met jullie eigen backdrop? Wed & Wild helpt graag!

 

Rock on!

Marike & Rob

 

Foto's via:

greenweddingshoes.com
etsy.com
9livesdesigns.co
featheredarrowevents.com
junebugweddings.com
festivalbrides.co.uk
belleballoons.com.au
theweddingscoop.com

 

Deel dit artikel


Blijf op de hoogte

Wil je onze blogs blijven lezen? Meld je dan vandaag nog aan voor onze nieuwsbrief. Je ontvangt dan een gratis melding op het moment dat we wat nieuws hebben gepost. 

Mis ons ook niet op de socials!

Lees ook

contact
  • marike@wow-agency.nl
  • Rijksweg Noord 50a Sittard

  • Brugmanstraat 56 Eindhoven


© WOW agency. ALL RIGHTS RESERVED.