De Roaring Twenties komen eraan!

07 januari 2021
De Roaring Twenties komen eraan!

Gedurende deze periode snakken we er steeds meer naar: feestjes, feestjes en ook feestjes. De periode na de coronacrisis moet nog komen, maar deze tijd wordt nu al vaak vergeleken met de jaren twintig van de 20e eeuw. Beter bekend als de Roaring Twenties.

De tijd waarin mensen opkrabbelden van de Eerste Wereldoorlog en de Spaanse griep en de economie weer opbloeide. Vrouwen gingen los en hun rokken werden korter. Mannen droegen gleufhoeden en Coco Chanel knipte haar haar kort. Veel vrouwen volgden haar voorbeeld en de garçonnes oftewel flappers werden geboren. 

'En als je na het lezen van dit blog besluit om het thema
van jullie bruiloft om te gooien naar een Roaring Twenties thema,
dan organiseren wij deze met een korting van 50%!'

Veel feest, veel drank, veel plezier was het gevolg. Ok, dit was een alinea naar ons hart. En als je na het lezen van dit blog besluit om het thema van jullie bruiloft om te gooien naar een Roaring Twenties thema, dan organiseren wij deze met een korting van 50% op het pakket naar jullie keuze. Voorwaarde is wel dat corona volledig verleden tijd moet zijn, want we gaan in dit geval alleen voor 100% party. Het thema is natuurlijk niet geheel nieuw, maar nu dus wel actueler dan ooit. Laten we eerst eens kijken hoe zo’n bruiloft eruit zou zien. Daarna kunnen jullie beslissen :)

Enkele tips:

Deze toffe cocktail glazen

Meters parelketting ter decoratie, net als deze

Gave gleufhoeden

* Heel veel 20’s vintage fashion

* Veel schoenen

Wil je kans maken op die 'Roaring-Twenties-bruiloft-na-corona' voor de helft van de prijs? Stuur dan een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. met jullie namen, woonplaats, trouwdatum en een kort verhaal over jullie zelf. En wie weet zitten we dan binnenkort samen rond de tafel. Check onze pakketten HIER en zoek alvast een uit die bij jullie past.


Rock on

Marike & Rob

 

foto's via:

bw-yw.com
charlywaymx.tumblr.com
aprincessinspired.com
decoweddings.com
stylemepretty.com
elegantwedding.ca
hilagaon.com
avaloneventscenter.com

 

 

Deel dit artikel


Blijf op de hoogte

Wil je onze blogs blijven lezen? Meld je dan vandaag nog aan voor onze nieuwsbrief. Je ontvangt dan een gratis melding op het moment dat we wat nieuws hebben gepost. 

Mis ons ook niet op de socials!

Lees ook

contact
  • marike@wow-agency.nl
  • Rijksweg Noord 50a Sittard

  • Brugmanstraat 56 Eindhoven


© WOW agency. ALL RIGHTS RESERVED.