Een verwende gast is een blije gast!

04 februari 2021
Een verwende gast is een blije gast!

Jullie trouwdag draait om jullie, zo simpel is het. Maar aan het welzijn van jullie gasten mag ook best gedacht worden. Zowel vooraf, tijdens als aan het einde van jullie grote dag. Wat kunnen jullie nog meer doen buiten ze volstoppen met eten en drinken? Hieronder enkele tips die jullie gasten ongetwijfeld zullen waarderen.   

De kater komt later

Na een feestje zoals die van jullie heeft minimaal de helft van jullie gasten de volgende dag last van een (kleine) kater. Herkennen jullie je (gasten) hierin? Houd daar dan rekening mee bij het samenstellen van het presentje. Een (duurzaam) flesje water plus paracetamol met een bedank-kaartje is natuurlijk een leuk gebaar. Maar beter voorkomen dan genezen, dus is een Magic Hangover Pil wellicht een mooier gebaar. Een volledig natuurlijk product dat je inneemt voordat je gaat drinken. Een vooraf cadeautje dus in dit geval. 

Dance your shoes off

Veel gasten zullen netjes gekleed gaan op jullie trouwdag. Logisch ook, want dat hoort er nu eenmaal bij voor veel mensen. Lekker wijntjes drinken en dansen ook. Biedt je gasten een alternatief voor hun stijve schoenen en zet een kratje met teenslippers neer. Hakken/gladde schoenen uit, dansmoves aan! En HIER kun je 50 paar ook nog eens laten personaliseren. Perfect! 

Te koud of te warm?

Vindt jullie ceremonie buiten plaats? Dit betekent dat jullie gasten een tijdje stil moeten zitten. Als het lekker warm is zal dat niet zoveel problemen opleveren, maar bij een kouder windje zullen sommige koukleumen blij zijn met een lekker dekentje over hun benen. Leg een aantal leuk opgerolde exemplaren neer en schrijf er een pakkend tekstje bij. Ook bij te warm weer zullen je gasten wensen dat er wat verkoeling is. Met deze gepersonaliseerde programmawaaiers houd je de boel niet alleen cool, maar ook meteen de heethoofden up to date over jullie dag. 

Nog 2 gratis tips!

♥ Geef je centerpieces na afloop mee aan je gasten. Zet kleine potjes neer waar ze in kunnen worden gedaan. Zoals deze bijvoorbeeld 
♥ 
Tissues voor tijdens de ceremonie. Lekker subtiel. Deze vinden wij leuk. maar ouderwetse stoffen doeken die je oma had zijn natuurlijk romantischer, zoals deze

 

Rock on!

Marike & Rob

 

Deel dit artikel


Blijf op de hoogte

Wil je onze blogs blijven lezen? Meld je dan vandaag nog aan voor onze nieuwsbrief. Je ontvangt dan een gratis melding op het moment dat we wat nieuws hebben gepost. 

Mis ons ook niet op de socials!

Lees ook

contact
  • marike@wow-agency.nl
  • Rijksweg Noord 50a Sittard

  • Brugmanstraat 56 Eindhoven


© WOW agency. ALL RIGHTS RESERVED.