Geef je trouwdag kleur met Frida

26 maart 2021
Geef je trouwdag kleur met Frida

Behalve haar surrealistische kunst stond Frida Kahlo natuurlijk bekend om haar excentrieke, bijna exotische uiterlijk. Velen zien haar als voorbeeld voor schoonheid en feminisme. Een krachtige vrouw die haar mannetje stond, maar ook een triest leven leidde. Als stijlicoon is Frida geliefd onder vele bruiden.

Crea Bea

De Mexicaanse Frida kende veel ongeluk in haar leven, maar dat stond haar creativiteit niet in de weg. Ze begon met het maken van zelfportretten na een ernstig ongeluk waardoor ze maandenlang in bed moest blijven liggen. Haar moeder zette spiegels neer zodat ze zichzelf goed kon zien. Echte erkenning voor haar werk kwam pas nadat ze in 1954, op 49 jarige leeftijd, overleden was.

Stijlicoon

Naast haar heel herkenbare uiterlijk worden ook de felle kleuren die ze droeg evenals de bloemen die ze vaak in haar haren stak tot op de dag van vandaag met Frida in verband gebracht.  

Dezelfde stijl als Frida

Ben je wel fan van krachtige vrouwen en draag je dit graag uit op jullie trouwdag? Dan is de stijl van Frida misschien wel iets voor jou. Vele bruiden gingen je voor. En niet alleen je eigen outfit staat centraal in dit thema. Je kunt ook een hoop doen met het aankleden van de ruimte. Laat je inspireren door de creaties op de foto's.


Rock on!

Marike & Rob

 

foto's:
joanneflemingdesign.com
zaitography.com
dondeir.com
everafter.gr
weddingforward.com
onefabday.com
noivaansiosa.com.br
rockmywedding.co.uk
weshareideas.com.br
nouba.com.au
tacariweddings.com
weddingchicks.com

Deel dit artikel


Blijf op de hoogte

Wil je onze blogs blijven lezen? Meld je dan vandaag nog aan voor onze nieuwsbrief. Je ontvangt dan een gratis melding op het moment dat we wat nieuws hebben gepost. 

Mis ons ook niet op de socials!

Lees ook

contact
  • marike@wow-agency.nl
  • Rijksweg Noord 50a Sittard

  • Brugmanstraat 56 Eindhoven


© WOW agency. ALL RIGHTS RESERVED.