Hemelse bruiloft ideeën

16 november 2020
Hemelse bruiloft ideeën

Onze vrienden van Legend Bridal Designs verzorgden een jaar geleden deze fotoshoot. Wed & Wild is fan en we mogen de shoot delen. Dat doen we maar al te graag! Celestial (hemelse) bruiloften zijn absoluut een hot thema in de wereld der bruiloften. En wat ons betreft begrijpelijk: het is gewaagd en magnifiek en het luxueuze kleurgebruik is goddelijk.

Beide bruidsjurken zijn gemaakt door Legend Bridal Designs en verkrijgbaar via hun website (en binnenkort ook via de onze :)

Deze shoot laat goed zien dat een trouwjurk niet per se traditioneel hoeft te zijn om adembenemend te zijn. De witte creatie bestaat uit een rok plus een schattige kanten crop top. Terwijl de zwarte creatie juist heel stoer en tegelijk mysterieus oogt. En let ook vooral op de linten pentagram sluiting op de rug. Beide creaties zijn ontworpen met een Celestial (hemels) thema in het achterhoofd. De accessoires met sterren en glitters maken het plaatje compleet. 

De stylist van deze shoot heeft het thema volledig doorgetrokken in de decoratie. Met als resultaat de toffe tafelsetting. Alle leveranciers van deze shoot zijn gevestigd in Groot Brittannië. Stuk voor stuk zeer inspirerende organisaties. Bezoek zeker eens hun websites. 

Fotograaf: Emilie May Photographer
Stylist: Boelle Events
Locatie: Stock Farm, Cheshire
Haar & Makeup: Rebecca Anderton
Haar accessories: Crown and Glory
Props & licht: The word is love
Ontwerp: Ivy Oak Design
Taart: Little Button Bakery
Bloemen: Wild Wondrous Flowers
Modellen: Remi, Jade & Rob

Rock on!

Marike & Rob

Deel dit artikel


Blijf op de hoogte

Wil je onze blogs blijven lezen? Meld je dan vandaag nog aan voor onze nieuwsbrief. Je ontvangt dan een gratis melding op het moment dat we wat nieuws hebben gepost. 

Mis ons ook niet op de socials!

Lees ook

contact
  • marike@wow-agency.nl
  • Rijksweg Noord 50a Sittard

  • Brugmanstraat 56 Eindhoven


© WOW agency. ALL RIGHTS RESERVED.