Herdenken van overleden geliefden op jullie bruiloft

21 januari 2021
Herdenken van overleden geliefden op jullie bruiloft

Onlangs posten we een bericht met foto’s van mooie momenten met (groot)ouders op bruiloften. Deze post maakte meer los dan we van tevoren hadden gedacht. Volger Cristel liet ons weten dat ze dit jaar gaat trouwen en dat haar (groot)ouders er niet bij gaan zijn. Dit zette ons aan denken en we zijn op zoek gegaan naar manieren om geliefde overledenen te herdenken op jullie bruiloft. Natuurlijk niet te vergelijken met the real thing, maar misschien helpt het om jullie dierbaren te eren op de belangrijkste dag van jullie leven.

Maak je dierbaren zichtbaar op jullie bruiloft

Een fotocollage bij de ingang met een mooie tekst en een lantaarn die gedurende de gehele dag brandt is natuurlijk een mooi symbool en trekt meteen de aandacht van jullie gasten. Sommige mensen kiezen ervoor om tijdens de ceremonie op de voorste rij stoelen vrij te houden met een foto, tekst en/of een typisch kledingstuk van de dierbare. Je kunt er ook voor kiezen om bij de uitnodiging een aparte vermelding te maken met een In Memoriam. Een klein kaartje toevoegen is vaak al voldoende voor de lezer om kort stil te staan bij de geliefde. Wij zijn persoonlijk erg gecharmeerd van de foto-bedeltjes aan het bruidsboeket. Is niet alleen een mooi gebaar, maar ziet er ook nog eens heel tof uit!

Of draag je je dierbaren liever bij je?

Kies je er toch liever voor het herdenken vooral bij jullie zelf te houden? Dan kan een veiligheidsspeld met bedeltjes waar foto’s van de dierbaren in zitten gedragen onder een jasje al troost bieden. Er zijn ook mooie manchetknopen te vinden waar je een foto in kunt doen. Een (something) blauw hartje aan de binnenkant van je jurk naaien is ook een manier. Op deze manier wordt het herdenken van jullie geliefden intiemer en daardoor vaak mooier. 

Waar je ook voor kiest: veel sterkte, maar ook veel liefde gewenst! ♥


Rock on

Marike & Rob

Deel dit artikel


Blijf op de hoogte

Wil je onze blogs blijven lezen? Meld je dan vandaag nog aan voor onze nieuwsbrief. Je ontvangt dan een gratis melding op het moment dat we wat nieuws hebben gepost. 

Mis ons ook niet op de socials!

Lees ook

contact
  • marike@wow-agency.nl
  • Rijksweg Noord 50a Sittard

  • Brugmanstraat 56 Eindhoven


© WOW agency. ALL RIGHTS RESERVED.