Je ‘net iets andere’ trouwjurk (enzo) koop je hier

24 februari 2021
Je ‘net iets andere’ trouwjurk (enzo) koop je hier

In het, naar onze smaak, soms iets te brave Nederlandse trouwlandschap zijn er gelukkig enkele daredevils die inzien dat saai ook maar saai is. Zij verkopen deze bijzonder toffe trouwoutfits. Heads up for them!

Nieuw

Wild at Heart Bridal verkoopt vele merken en wij zijn vooral erg gecharmeerd van hun Bo & Luca collectie. De cape die hieronder te zien is verkrijgbaar bij Wild at Heart Bridal en kost rond de 1100 euro. De jumpsuit eronder is verkrijgbaar via de website van het merk zelf en kost, omgerekend, 1300 euro.

Hanneke Peters is ontwerpster en kan speciaal voor jou je droomoutfit samenstellen. Hanneke: ‘Je kent het wellicht wel, de halslijn van de jurk is perfect maar de rok is niet naar je smaak. Hiervoor heb ik het Mix & Match concept ontwikkeld, een basis collectie met verschillende tops en rokdelen. Hiermee kunnen we in losse delen de perfecte pasvorm opbouwen voor jouw figuur.’
Je kunt vrijblijvend een afspraak met Hanneke maken. Het kleurrijke exemplaar hieronder is een creatie van Hanneke. Prijzen verschillen natuurlijk per creatie 

De top met de sexy rug is van Meryl Suissa en te koop via Keep its Find Bridal. Kosten: 650 euro. De bijbehorende pantalon kost 890 euro.

‘Word vooral geen wandelende slagroomsoes’  is de boodschap die Assepoester trouwjurken graag aan je meegeeft. In de jurken van deze niet truttige bruidsjurken winkel uit Nijmegen kun je echt jezelf zijn. Zelf een outfit samenstellen behoort ook tot de opties zoals te zien is op de foto met de rok en crop-top. En de prijzen beginnen al bij 399 euro. Zeker de moeite waard om een bezoek te brengen. En het fijnste: de verkopers laten je gewoon je gang gaan nadat ze je een kop koffie en een stroopwafel hebben gegeven. 

Tweedehands

Op Yes I Did worden tweedehands trouwoutfits verkocht. Want waarom ook niet? Doorgaans zijn de items slechts een keer gedragen. Beter tweedehands kun je niet krijgen, toch? Alle outfits zijn online te bewonderen. Je kunt je outfit hier ook te koop aanbieden. Ook Wedding Wonderland verkoopt tweedehands trouwoutfits. En zelfs Vinted heeft tegenwoordig een afdeling trouwkleding.

 

Rock on!

Marike & Rob

Deel dit artikel


Blijf op de hoogte

Wil je onze blogs blijven lezen? Meld je dan vandaag nog aan voor onze nieuwsbrief. Je ontvangt dan een gratis melding op het moment dat we wat nieuws hebben gepost. 

Mis ons ook niet op de socials!

Lees ook

contact
  • marike@wow-agency.nl
  • Rijksweg Noord 50a Sittard

  • Brugmanstraat 56 Eindhoven


© WOW agency. ALL RIGHTS RESERVED.