Jullie trouwdag 'goes wild'

01 oktober 2020
Jullie trouwdag 'goes wild'

Vroeger was niet per se alles beter, maar zeker wel overzichtelijker. Vroeger ging je trouwen, kocht je een pak en een witte jurk, nodigde je wat familie en vrienden uit, zei je ja tegen elkaar, at je koude schotel met stokbrood, luisterde je naar jullie ABCtje, deed je de vogeltjesdans en de volgende dag vertrok je voor 10 dagen naar Mallorca. Dat was dat. 

Tegenwoordig zijn bruiloften ware kunstwerken. Met diverse thema’s, circustenten, drie fotografen en het liefst nog een videograaf, een eigen website, Save-The-Date kaarten en een taart in de vorm van de Taj Mahal. En met een beetje budget vlieg je daar de dag erna naartoe. Drie weken na dato volgt: ‘Pim & Sara’s bruiloft, de aftermovie’ voor iedereen te bewonderen op YouTube. The sky is the limit. Je trouwt immers maar 1 keer, toch?

Weddingplanners Directors of Wild Romance

Ok, er is natuurlijk altijd een middenweg, maar er komt wel steeds meer kijken bij de organisatie van een bruiloft. Krijg je al buikpijn als je denkt aan uitnodigingen versturen, locaties en decoratie uitzoeken en wil je gewoon zonder zorgen genieten van jullie dag, maar ook van de periode daarvoor? Denk dan aan ons! Dan kunnen jullie je focussen op de leukere zaken, zoals kleding, ringen en de huwelijksreis. De Directors of Wild Romance, want dat vonden we leuker klinken dan weddingplanners, van Wed & Wild kunnen heel veel. Dit omdat we een hoop kennis, ervaring en skills gewoon in huis hebben.

Wed & Wild:

 • organiseert jullie dag van A tot Z;
 • heeft een groot netwerk aan leveranciers van materialen;
 • kent fotografen en videografen voor advies en uitvoering;
 • verzorgt jullie website inclusief hosting en domeinen;
 • heeft vormgevers voor een persoonlijke huisstijl;
 • heeft direct contact met drukkers en geniet aantrekkelijke kortingen;
 • werkt vanzelfsprekend met een draaiboek en regelmatige terugkoppeling;
 • levert randprogrammering; van foodtrucks tot bands;
 • is stressbestendig en relativerend. Want iemand moet het zijn, toch?

Wild

Waarom Wild? Persoonlijk houden we wel van een goed feest en zijn we alles behalve doorsnee. Binnen ons werk zijn we dan ook altijd op zoek naar originaliteit. We houden van bijzondere stellen met bijzondere verhalen. We vinden het belangrijk dat onze klanten zich 100% thuis voelen bij ons met al hun gekke, niet alledaagse en creatieve wensen. Wij toveren deze wensen om in waarheden terwijl jullie genieten van alles dat op jullie afkomt. Alles mag en niks is te wild voor ons. Een keer kletsen? Geen probleem. Check HIER voor onze contactinfo. 

Rock on

Marike & Rob

 

Deel dit artikel


Blijf op de hoogte

Wil je onze blogs blijven lezen? Meld je dan vandaag nog aan voor onze nieuwsbrief. Je ontvangt dan een gratis melding op het moment dat we wat nieuws hebben gepost. 

Mis ons ook niet op de socials!

Lees ook

contact
 • marike@wow-agency.nl
 • Rijksweg Noord 50a Sittard

 • Brugmanstraat 56 Eindhoven


© WOW agency. ALL RIGHTS RESERVED.