Jullie avontuurlijke huwelijksreis (om te bewaren :)

12 januari 2021
Jullie avontuurlijke huwelijksreis (om te bewaren :)

We zullen er nog even op moeten wachten, zie het maar als een goede voorbereiding op wat gaat komen: de huwelijksreis. Als vers getrouwd stel willen jullie zoveel mogelijk van elkaar genieten in de aanstaande wittebroodsweken. En waar kun je dit beter doen dan op een hagelwit strand met een warm zonnetje en een cocktail? Nou, wij denken op wel meer dan een plek! Hier enkele toffe tips:

Trans Siberië Express

Schuwen jullie het avontuur niet en willen jullie iets te vertellen hebben aan het thuisfront? Dan zijn er meerdere opties! Wat dachten jullie van de Trans-Siberië express? De trein rijdt oorspronkelijk van Moskou naar Vladivostok, maar je kunt kiezen uit meerdere routes die allemaal verschillende landen en tijdzones doorkruisen. Denk aan je visa en de diverse valuta. 

Safari

We spreken uit eigen ervaring als we zeggen dat iedereen minimaal 1 keer in z’n leven op Safari moet zijn geweest. We hadden ons nog nooit eerder zo verbonden gevoeld met de natuur als in 2015 op de Serengeti in Tanzania. De indrukken die je met elkaar deelt neemt niemand jullie meer af. Dit in combinatie met de toffe mensen en het heerlijke weer is dit een aanrader van jewelste. Afsluiten op Zanzibar maakt het geheel nog completer. Wij waren toentertijd erg te spreken over DEZE reisorganisatie.

Lekker cheap(er)

Reizen hoeft niet duur te zijn, vraag maar aan backpackers. Als je geen zin hebt om je getrouwde leven te starten met zware rugzakken en stapelbedden in een hostel dan zijn er altijd middenwegen. Vietnam is een aanrader als het gaat om goedkoop reizen: heerlijk streetfood en goedkope overnachtingen. Leuke tip: volg ter plekke een kookcursus. Iets dichterbij huis: Portugal. Zoals Lonely Planet het aangeeft: ‘De kleine angsten (‘Is dat café te luxe voor ons? Kunnen we nog een koffie betalen?’) bestaan hier niet. Zelfs in de luxere gelegenheden kost een espresso minder dan één euro en bier meestal niet meer dan twee.’ Een land naar ons hart!

Meer reistips? Check dan ook eens Eliza was Here of het ‘Op huwelijksreis in Nederland-blog’ van Girls of Honour.

 

Rock on!

Marike & Rob

Deel dit artikel


Blijf op de hoogte

Wil je onze blogs blijven lezen? Meld je dan vandaag nog aan voor onze nieuwsbrief. Je ontvangt dan een gratis melding op het moment dat we wat nieuws hebben gepost. 

Mis ons ook niet op de socials!

Lees ook

contact
  • marike@wow-agency.nl
  • Rijksweg Noord 50a Sittard

  • Brugmanstraat 56 Eindhoven


© WOW agency. ALL RIGHTS RESERVED.