Jullie trouwdag in kleur

22 november 2020
Jullie trouwdag in kleur

Je hart explodeert van geluk, je lichaam tintelt van top tot teen en je hoofd loopt over van opwinding: je gaat trouwen! Hoe kun je al deze emoties het beste naar voren laten komen tijdens jullie trouwdag? Nou… wat dacht je van KLEUR?! Wat zijn de opties en waar haal je ze vandaan?

Uitzonderlijke uitnodigingen

Jullie zouden al eens kunnen beginnen met kleurrijke uitnodigingen. Zoek voorbeelden op Pinterest (of zo) en vervolgens een ontwerper die begrijpt wat jullie wensen zijn. Wanneer jullie je gasten ook willen uitdagen kleurrijke kleding te dragen, vermeld dit dan op de uitnodiging. Rob van Wed & Wild is grafisch ontwerper en heeft al menig kleurenpalet uit zijn vingers laten rollen. Hij helpt jullie graag verder met jullie ideeën. 

Letters van licht

Je ziet het steeds vaker: neon letters in alle kleuren als achtergrond tijdens de ceremonie of als photobooth eyecatcher. Dit soort letters kun je kopen, maar ook huren. Zelf maken is ook nog een optie!

Kopen? Check eens bij Neon 73!
Huren? Happy Vintage heeft het! 
Zelf maken? Shifra Jumelet van A Cup of Life vertelt je hoe! 

Bombastisch boeket

Een traditioneel boeket gemaakt van bloemen kan heel tof en kleurrijk zijn. Wij kwamen erachter dat er een heel leuk alternatief is: de handgemaakte boeketten van Pompompous. Deze creaties zijn gemaakt van wol en staan stijf van kleur (maar zwart of wit kan natuurlijk ook). Zelfs een beetje zonde om aan het einde van de dag richting je vrijgezelle vrienden te gooien. 


Rock on

Marike & Rob

Deel dit artikel


Blijf op de hoogte

Wil je onze blogs blijven lezen? Meld je dan vandaag nog aan voor onze nieuwsbrief. Je ontvangt dan een gratis melding op het moment dat we wat nieuws hebben gepost. 

Mis ons ook niet op de socials!

Lees ook

contact
  • marike@wow-agency.nl
  • Rijksweg Noord 50a Sittard

  • Brugmanstraat 56 Eindhoven


© WOW agency. ALL RIGHTS RESERVED.