Jullie trouwdag op jullie manier

16 september 2020
Jullie trouwdag op jullie manier

Toen we voor de eerste keer met het idee kwamen om met Wed & Wild te starten spraken we naar elkaar uit dat we niet enkel ‘traditionele’ bruiloften zouden gaan organiseren. Net als bij onze andere projecten willen we ook graag binnen Wed & Wild onderscheidend te werk gaan. We houden van rock ‘n roll in de breedste zin van het woord en dat zien we graag terug in onze bruiloften. Het alternatieve aspect doorvoeren op je bruiloft kan op veel manieren: middels de locatie, jullie outfits of door het toepassen van een thema. Een combinatie van deze factoren zorgt ervoor dat jullie bruiloft een mooie weerspiegeling is van jullie beiden. 

De alternatieve locatie

Bij trouwen op locatie denk je al snel aan een horecagelegenheid die van alle gemakken is voorzien, logisch ook. Maar wat dacht je van trouwen op een camping? Het grootste voordeel? Er is veel ruimte! Uiteraard vooral te benutten bij goed weer, zorg dus voor een backup locatie binnen als het weer omslaat. Nog een voordeel? Al je gasten kunnen voor weinig geld blijven overnachten. Een leuke camping om eens te checken is Camping Mareveld in SchimmertTrouwen in de natuur is sowieso een goed idee; in het bos, een park of een kasteeltuin. Zorg er natuurlijk wel voor dat je de locatie na afloop weer netjes achterlaat. 

De alternatieve outfit

Loop je in het dagelijks leven in metalshirts en biker boots of sneakers en voel je je daar goed bij? Waarom zou je dan tijdens je trouwdag ineens wit gaan dragen met pumps of een zwart pak met lakschoenen als je je daar eigenlijk niet zo zeker bij voelt? Tegenwoordig zijn er een hoop alternatieven voor de traditionele bruidskleding. Check maar eens de foto’s op Rock 'n Roll Bride. Handig: leveranciers van kleding en accessoires staan ook in de blogs genoemd. De meesten zijn gevestigd in Groot Brittannië, maar gelukkig leveren ze vaak wel in Nederland. Zelf zijn we erg gecharmeerd van de sluiers die in de eigen webshop van Rock ‘n Roll Bride staan, zoals deze over the top sluier. Ook leuk om eens te checken en dichterbij: deze trouwjasjes

Het thema

Een apart thema voor je bruiloft is momenteel best hip. Maar ben je de boho en festival bruiloften inmiddels moe? Kijk dan eens naar wat jullie persoonlijk leuk vinden. Hou jij van sprookjes en is je aanstaande wild van Elvis? Een prima combinatie voor een thema-bruiloft! Hoe meer tegenstrijdigheden, hoe leuker de uitwerking. Wat dacht je bijvoorbeeld van een Elvis op een wit paard? 

Je leest het, genoeg opties om van jullie bruiloft een dag als geen ander te maken. Bij Wed & Wild houden we wel van een uitdaging. We kijken graag met jullie mee naar de mogelijkheden voor jullie alternatieve bruiloft. 

Liefs,

Marike & Rob

Deel dit artikel


Blijf op de hoogte

Wil je onze blogs blijven lezen? Meld je dan vandaag nog aan voor onze nieuwsbrief. Je ontvangt dan een gratis melding op het moment dat we wat nieuws hebben gepost. 

Mis ons ook niet op de socials!

Lees ook

contact
  • marike@wow-agency.nl
  • Rijksweg Noord 50a Sittard

  • Brugmanstraat 56 Eindhoven


© WOW agency. ALL RIGHTS RESERVED.