Liefde in tijden van crisis

25 augustus 2020
Liefde in tijden van crisis

Toen we eind 2019 besloten om onze aandacht te vestigen op de trouwbranche konden we niet voorspellen dat de wereld er 5 maanden later helemaal anders uit zou zien. Onze werkzaamheden in de festival sector kwamen in maart van het een op het andere moment volledig tot stilstand. De handrem werd aangetrokken en de hele branche knalde met hun neus tegen het raam. Van dichtbij waren de wonden zichtbaar en de genezing is nog niet in zicht. Deze immense verandering bracht echter ook Wed & Wild in een stroomversnelling.

Liefde overwint alles

‘Liefde overwint alles’ is een veelgebruikt spreekwoord. In deze context misschien wel de meest toepasselijke zin van het moment. Liefde voert de boventoon in onze nieuw gekozen weg; zowel bij onze klanten als bij het werk zelf. Organiseren zit in ons DNA. Daarbij hebben wij het geluk dat we, buiten dat we geliefden zijn, ook al meer dan 10 jaar met succes samenwerken. En ook nu weer is liefde de drijfveer om door te gaan, nieuwe ideeën te bedenken en concepten te ontwikkelen. Liefde voor elkaar, voor het avontuur en voor de toekomst. Stilzitten is nooit een optie en door de huidige crisis hebben onze plannen een extra duwtje in de rug gekregen. En soms helpt het Limburgse landschap ook mee bij een fijne mindset. De foto bij het artikel is genomen door Rob in Schimmert tijdens een hele vroege zonsopkomst. Want ook al houden nieuwe ideeën je soms uit je slaap, het levert wel mooie kiekjes op.

Het oog op de toekomst

Met meer dan 10 jaar ervaring in het organiseren van kleine en grote evenementen zijn bruiloften een mooie kers op onze taart des leuke dingen doen. Mensen die ons kennen weten dat we zo’n beetje alles buiten de gebaande paden doen. Dat houdt ons scherp, kritisch en vooral: het trekt leuke, interessante mensen aan. We kijken er enorm naar uit om jullie te ontmoeten; de verloofden met een mooie toekomst in het vooruitzicht. Want als liefde is dat jullie bindt, welke crisis komt daar dan tussen?

Liefs,
Marike & Rob

Ps. meer over ons te weten komen? Volg ons dan ook op Facebook en Instagram.

Deel dit artikel


Blijf op de hoogte

Wil je onze blogs blijven lezen? Meld je dan vandaag nog aan voor onze nieuwsbrief. Je ontvangt dan een gratis melding op het moment dat we wat nieuws hebben gepost. 

Mis ons ook niet op de socials!

Lees ook

contact
  • marike@wow-agency.nl
  • Rijksweg Noord 50a Sittard

  • Brugmanstraat 56 Eindhoven


© WOW agency. ALL RIGHTS RESERVED.