Met Wed & Wild wordt trouwen net even anders

14 oktober 2020
Met Wed & Wild wordt trouwen net even anders

Een oproep aan alle freaks en outsiders. Aan mensen die zich altijd anders hebben gevoeld dan anderen, de misfits en de anarchisten. Aan de meisjes met de voetbal, de jongens met de nagellak. Aan de mensen die wel eens door een bruiloft-magazine hebben gebladerd en na een tijdje verveeld denken: ‘hmm, dat trouwen is misschien toch niks voor mij’. Voor die mensen is Wed & Wild.

Anders is goed

Zo’n mens, dat was ik (Marike) ook. Ik voelde me nooit echt ergens goed passen. En naarmate mijn leeftijd toenam werd dit gevoel alleen maar sterker. Maar in plaats van blijven investeren in ‘normaler’ worden koos ik er op een bepaald moment gewoon voor mijn alternatieve zijn om te zetten in actie. Jezelf veranderen of aanpassen maakt je nooit echt gelukkig en is eigenlijk zonde van je tijd. Op het moment dat je beseft dat 'anders zijn' niet slecht is en juist iets is waar je trots op mag zijn, kun je helemaal losgaan. Want weet je wat het fijnste is aan een outsider zijn? Dat je buiten staat en naar binnen kijkt, het geheel kunt overzien. Zelf met een open blik kunt bepalen hoe je alles wilt, wat voor jou goed voelt en dat gebruiken als je voordeel.  

Doe het!

Met deze kennis en het besef dat er niet slechts 1 correcte manier is om te trouwen is je creativiteit oneindig. Zorg ervoor dat je tijdens de voorbereiding op je trouwdag alleen maar leuke dingen doet, bedenkt en uitvoert. En houd goed voor ogen hoe je het vooral NIET wilt. Trek je niks aan van wat anderen denken of zeggen, het is immers jullie dag. Creëer een trouwdag  die helemaal in jullie straatje past en focus niet op aspecten waarmee je alleen maar indruk wilt maken op anderen. Wil je een knalgroene trouwjurk en roze haar? Wil je je afgetrapte sneakers aan, omdat die nu eenmaal het lekkerst zitten? Je receptie in een planetarium? Je feest in een arcadehal? Je gothic fetish als thema? 

If you can dream it, do it! Het moodboard van jullie wildste wensen helpt om de juiste sfeer te bepalen. Wed & Wild houdt van moodboards. Vooral moodboards die anders zijn dan anders, waar veel creativiteit en persoonlijkheid in zit. Eigenlijk dus moodboards die zich ook een beetje 'ongewoon' voelen, maar dit zonder twijfel zien als de vaste basis van een succesverhaal! 

Rock on,

Marike & Rob

 

Deel dit artikel


Blijf op de hoogte

Wil je onze blogs blijven lezen? Meld je dan vandaag nog aan voor onze nieuwsbrief. Je ontvangt dan een gratis melding op het moment dat we wat nieuws hebben gepost. 

Mis ons ook niet op de socials!

Lees ook

contact
  • marike@wow-agency.nl
  • Rijksweg Noord 50a Sittard

  • Brugmanstraat 56 Eindhoven


© WOW agency. ALL RIGHTS RESERVED.