Muziek voor jullie trouwdag

03 december 2020
Muziek voor jullie trouwdag

Jullie trouwdag zonder muziek is haast ondenkbaar. Het is immers overal: bij het lopen naar het altaar, na de kus, als achtergrond tijdens de receptie, bij de openingsdans en als rode draad tijdens het feest. 

Muziek als bijbel

Er zijn mensen wiens leven volledig om muziek draait. Deze mensen zullen op hun trouwdag prima weten welke muziek ze op welk moment gedraaid willen hebben. De dj of band voor hun feest stond al maanden eerder geboekt dan de trouwlocatie. De lijst met verzoekjes ligt al geprint en geplastificeerd klaar voor de grote dag. En hun Spotify ‘Bruiloft’ lijst staat al tijden op repeat. Voor deze mensen is dit blog niet bedoeld. 

Een beetje hulp

Er zijn ook mensen die muziek prettig vinden, de radio hebben aanstaan tijdens het werk en hier en daar wat favorieten hebben. Maar als je ze vraagt een playlist te maken voor hun eigen bruiloft wordt het lastig. Ook wanneer de muziekkeuze van je wederhelft jou uit huis doet vluchten wordt het lastig. Herken je jezelf hierin? Lees dan vooral verder.. 

Playlist

Hoewel het onmogelijk is voor iemand anders te bepalen wat leuk is willen we jullie toch een beetje op weg helpen. We hebben een Spotify lijst gemaakt met potentiële trouw-muziek. Komen jullie er samen niet uit? Luister dan eens samen naar deze playlist. Wie weet zit ‘jullie’ nummer er wel tussen! De lijst vind je HIER en deze wordt voortdurende aangevuld! Tips voor de lijst? Mail ze naar ons via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..  

"Tips voor de lijst? Mail ze ons!"

Ps. voordat jullie denken dat wij, net als veel Amerikaanse presidenten bij het uitkiezen van hun campagne tune, niet naar teksten luisteren: nummers over onmogelijke liefdes en gebroken harten horen ook bij het leven. 

Graag gedaan

Marike & Rob

Deel dit artikel


Blijf op de hoogte

Wil je onze blogs blijven lezen? Meld je dan vandaag nog aan voor onze nieuwsbrief. Je ontvangt dan een gratis melding op het moment dat we wat nieuws hebben gepost. 

Mis ons ook niet op de socials!

Lees ook

contact
  • marike@wow-agency.nl
  • Rijksweg Noord 50a Sittard

  • Brugmanstraat 56 Eindhoven


© WOW agency. ALL RIGHTS RESERVED.