My heart is beating like a jungle drum

06 januari 2021
My heart is beating like a jungle drum

Toegegeven: onder een grote boom in het regenwoud van Costa Rica trouwen heeft zo z’n charmes. Lekker zonnetje, cocktails en lekker eten. Aan de andere kant: het is er benauwd, de kans dat er slangen onder je trouwjurk kruipen is aanwezig en àls het regent gaat het los. De beste oplossing is de jungle vibes naar hier te halen.

En dat kan gewoon. We laten zien hoe jullie kunnen trouwen alsof je middenin de jungle staat, zonder alle nadelen dan. 

Binnen of buiten?

Uiteraard kun je indoor best een fijne jungle setting neerzetten, maar in de zomer - duimen voor goed weer, anders wordt het een regenwoud thema - in een tuin of park lijkt ons geschikter. Wanneer je goed zoekt kun je zomaar het geluk hebben dat de locatie op zich al heel veel te bieden heeft. Een grote kas kan bijvoorbeeld uitkomst bieden. Laat jullie gasten ruim van tevoren weten wat het thema is, dan kunnen ze zich hierop voorbereiden en hebben ze ook geen excuus om in een suffe outfit te komen. Gewoon: IEDEREEN AAN DE TIJGERPRINT #kidding. 

Kortom

Met veel groen, drankjes uit kokosnoten, veel bladeren en exotisch uitziende planten verwerkt in de tafelsetting en backdrop ben je al een heel eind. Werk het geheel nog af met (FAKE!) dierenhoofden en porseleinen panters en hier en daar een schommel met klimop. Denk ook aan de kleine Tarzans en Janes, een jungle kinderhoek is natuurlijk zo gemaakt.

Klinkt makkelijker dan het is? Klopt! Wed & Wild helpt jullie graag met jullie jungle dromen! Laat jullie vooral inspireren door deze mooie plaatjes (en check die outfit van de bruid: that's how it's done!).


Rock on!

Marike & Rob

 

foto's via:

yahoo.com
etsy.com
projectwedding.com
elegantwedding.ca
sambatotheseaphotography.com
rover.ebay.com
mujerde10.com
the-little-wedding-corner.de
melialucida.com
ruffledblog.com

 

Deel dit artikel


Blijf op de hoogte

Wil je onze blogs blijven lezen? Meld je dan vandaag nog aan voor onze nieuwsbrief. Je ontvangt dan een gratis melding op het moment dat we wat nieuws hebben gepost. 

Mis ons ook niet op de socials!

Lees ook

contact
  • marike@wow-agency.nl
  • Rijksweg Noord 50a Sittard

  • Brugmanstraat 56 Eindhoven


© WOW agency. ALL RIGHTS RESERVED.