Bijzondere photobooths voor jullie bruiloft

02 april 2021
Bijzondere photobooths voor jullie bruiloft

Natuurlijk helemaal niks nieuws onder de zon, maar wel uitgegroeid tot een van de meest populaire items op feestjes: de photobooth. Je vindt ze in alle soorten, maten, kleuren en prijzen. Wed & Wild ging op zoek naar de exemplaren waarmee jullie volledig de bom zijn op jullie trouwdag.

Oneindig veel keus

Mensen zijn er gek op: samen op de foto met nepsnorren, duckfaces en kleurrijke achtergronden. Van schattige Volkswagen busjes voor je festival bruiloft tot virtual reality belevenissen vastgelegd op beeld. Er is zo ontzettend veel aanbod als het gaat om foto-entertainment. We hebben er vijf voor jullie uitgekozen, maar er is natuurlijk veel meer te verkrijgen. 

De prijs

Allereerst even de prijs, wat kost een photobooth zoal? Dat varieert in onze voorbeelden van 250 euro tot 799 euro. We kunnen wel stellen dat er voor elke portemonnee een oplossing is, want ondanks dat in deze voorbeelden de goedkoopste 250 is zijn er nog veel goedkopere varianten te vinden. 

In de bus (vanaf 599)

Laten we beginnen met de meest schattige optie: de Volkswagen bus. Dit busje doet het niet alleen goed als foodtruck of als draaiplek voor een vinyl dj. Ook als photobooth is het een aanwinst op jullie bruiloft. Voor de kenners: zowel de T1 als de T2 variant is te huur bij De Volkswagen Bus. Voor een oldschool T1 busje betaal je 799 euro voor 4 uur. De latere Volkswagen T2 bus kost voor 4 uur 699 euro.
De bus is ook te huur bij VW Photobooth. Je kunt kiezen uit verschillende modellen. De bus is 4 uur voor jullie. Afhankelijk van de datum ben je dan tussen de 599 en 699 euro kwijt. Je kunt er overigens ook voor kiezen om de bus overdag als jullie vervoer te gebruiken en ‘s avonds als photobooth. Een heuse 70’s multitask bus!

In een andere virtuele realiteit (vanaf 545)

Deze photobooth maakt gebruik van virtual reality. Met maximaal 10 personen worden jullie gasten getransporteerd naar iedere denkbare bestemming. Met behulp van een '360 graden camera' in een green room worden zij vastgelegd op de coolste groepsfoto ever. Eerlijk is eerlijk: deze booth wordt doorgaans gebruikt op beurzen en festivals. Maar als je budget het toelaat is dit het overwegen waard. Te huur bij Fotodoos.
Deze green screen variant is ook in het klein te huur, maar minstens net zo spectaculair. Zoals deze greenscreen fotopaal voor 549 euro. Of een los green screen met een professionele fotograaf voor 545 euro. Beide opties huur je voor 4 uur.

In reverse (vanaf 550)

Reverse als in ‘retro’. Want met deze photobooth waan je je volledig in de jaren 30. Perfect voor een thema bruiloft. Firma Beeld, eigenaar van de booth, levert ook maatwerk. Props en achtergronden in jullie thema zijn geen probleem. Er komt tevens een assistent mee om iedereen te helpen met het maken van de perfecte foto. Voor iets meer dan 550 euro heb je de booth 4 uur tot je beschikking.

In beweging (vanaf 250)

Gifjes in plaats van een foto? Dat kan ook. Korte filmpjes van jullie gasten die ze vervolgens op socials kunnen plaatsen. Het huren van een GIF booth is meestal iets goedkoper, omdat er geen printjes aan te pas komen. Deze optie kost 250 euro voor 6 uur zonder props. Dit GIF fotohokje is wat duurder, maar dan heb je wel meteen een mooi meubel én props erbij.

Op de fiets (vanaf 650)

Een flitsende bakfiets op je feest? Deze kun je huren bij Doe Het Selfie Box. Zeer fijn formaat, dus makkelijk te plaatsen. Maar door z'n formaat niet minder opvallend. Voor 4 uur betaal je 650 euro. 

Props

Oftewel: rekwisieten. Oftewel: grappige items om op te zetten of aan te trekken. Waar scoor je die? Een heleboel leuks is te vinden via Amazon of Fun en Feest.

Duurzaam aan de slag? Verzamel dan al jullie verkleedkleding en vraag jullie gasten hetzelfde te doen. Zo geef je pruiken, hoeden, sieraden, jasjes en brillen een tweede leven. En het ziet er nog origineel uit ook! Niet genoeg kunnen verzamelen? Breng dan een bezoek aan je lokale kringloopwinkel. Denk er ook eens over om zelf een achtergrond te maken voor je photobooth. Bij de foto’s vind je hier een aantal toffe voorbeelden voor.

Alles op een rijtje

  • Volkswagen T1 & T2 photobooth huur je hier of hier vanaf 599 euro.
  • Virtual Reality huur je hier vanaf 545 euro.
  • Retro photobooth huur je hier vanaf 550 euro. 
  • GIF photobooth huur je hier vanaf 250 euro.
  • Bakfiets photobooth huur je hier vanaf 650 euro. 


Rock on!
Marike & Rob

 

Deel dit artikel


Blijf op de hoogte

Wil je onze blogs blijven lezen? Meld je dan vandaag nog aan voor onze nieuwsbrief. Je ontvangt dan een gratis melding op het moment dat we wat nieuws hebben gepost. 

Mis ons ook niet op de socials!

Lees ook

contact
  • marike@wow-agency.nl
  • Rijksweg Noord 50a Sittard

  • Brugmanstraat 56 Eindhoven


© WOW agency. ALL RIGHTS RESERVED.