Online snuffelen voor je bruiloft

De winter is een uitermate geschikt seizoen om veel te lang over het internet te scrollen dan goed voor je is. Toch levert het vaak mooie ontdekkingen op. Zo vonden wij op een regenachtige middag deze juweeltjes van Etsy shops, speciaal voor al je trouwinkopen, voor zowel bruidspaar als gast.

28 januari 2022

 

Forty Treasures

Wie houdt van het romantische Victoriaanse tijdperk en zichzelf graag in kant hult zal een waanzinnige euforie voelen bij deze shop. Forty Treasures verkoopt dameskleding uit de 19e en 20e eeuw. Van tennisrokken, slipjurken en mutsjes tot de mooiste trouwjurken. Met voornamelijk positieve recensies zeker de moeite waard om je Victoriaanse hart op te halen. Check ze HIER.

 

Klik voor Forty Treasures

Veresk Bridal

Mist jouw trouwjurk nog iets? Misschien is het een van de handgemaakte mouwtjes van Veresk Bridal. Paar steekjes en jouw mouwloze jurk verandert in een jurk met stijlvolle mouwtjes alsof ze er altijd gezeten hebben.

 

Klik voor VereskBridal

Liefs Jansje

Buiten dat er in de shop van Liefs Jansje talloze grappige kaarten in diverse categorieën staan ging onze aandacht vooral naar haar LGBTQ afdeling. Daar staan toffe kaarten in die uitermate geschikt zijn voor een LGBTQ bruidspaar. In plaats van een afgezaagd ‘Gefeliciteerd met jullie huwelijk’ geef je het bruidspaar nu een meer persoonlijke wens met een grappig tintje. HIER te vinden.

 

Klik voor LiefsJansje

van Moss Bake

Potjandorie, wij houden van zoetigheid. Dus we konden niet om de shop van van Moss Bake heen. Kleine kunstwerkjes waar ons het water van in de mond liep. Wel ophalen in Amsterdam, maar als je van verder komt is dit best de moeite waard. HIER is het smullen geblazen. 

Klik voor vanMossbake

Good Vintage Lifestyle

Traditioneel gezien gaven gasten het bruidspaar spullen voor hun uitzet. Het gelukkige stel ging immers pas bij elkaar wonen na de bruiloft, vers vanuit hun ouderlijk huis. Tegenwoordig zijn er minder regels, maar spullen voor een uitzet krijgen kan nog steeds leuk zijn. Zeker als ze gekocht worden in de shop van Goodvintagelifestyle. 

 

Rock on

Marike & Rob

Klik voor Good Vintage Lifestyle

Ook interesssant

contact
  • marike@wow-agency.nl
  • Rijksweg Noord 50a Sittard

  • Brugmanstraat 56 Eindhoven


© WOW agency. ALL RIGHTS RESERVED.