Daniëlle & Anne's trouwdag deel 2

In ons vorige blog was te lezen en te zien hoe Daniëlle en Anne zich voorbereiden op hun trouwdag in de Metaal Kathedraal in Utrecht. Deze week nemen we jullie mee naar hun ceremonie, feest en alles wat daarbij kwam kijken. 

03 december 2021

 

Zeg ‘t met bloemen

Een bloemenceremonie; Daniëlle en Anne deden het. Bij Pluktruck, tevens verantwoordelijk voor de mooie gedroogde bloemstukken aan de backdrop, werden 90 bloemen besteld. Deze werden in 10 verschillende vazen gezet. Bij binnenkomst nam iedere gast een bloem naar keuze om vervolgens plaats te nemen in de prachtige ceremoniezaal. Traditionele bruidsboeketten waren niet besteed aan het stel. Zij kozen eveneens een bloem uit het aanwezige assortiment. Na de geloften werden de gasten uitgenodigd richting bruidspaar te lopen om aldaar hun bloem in een grote vaas te zetten. Op deze manier ontstond er een waanzinnig mooi boeket bloemen, samengesteld door alle dierbaren. Mooie bijkomstigheid was dat Daniëlle en Anne op deze manier konden zien wie er allemaal aanwezig waren. Na afloop van de ceremonie werd het boeket op een centrale plek gezet, voor iedereen goed zichtbaar.

metaal kathedraal

Persoonlijkheid & ringen

Zoals jullie in deel 1 konden lezen trouwden Daniëlle en Anne al in 2020. Dit gaf hen de mogelijkheid om deze keer de ceremonie volledig in te vullen zoals ze dit zelf graag wilden. Een goede vriend werd gevraagd of hij het geheel wilde begeleiden. Zijn verhaal zat vol mooie anekdotes over het stel die hij zelf van dichtbij had meegemaakt. Dit maakte de ceremonie heel persoonlijk en herkenbaar voor de aanwezigen. In 2020 werd het ja-woord niet afgesloten met ringen. Deze waren er nu wel. Zo voelde deze dag als een nieuwe eerste keer. 

metaal kathedraal 2

Bubbels & taart

De enige traditie waar niemand een hekel aan heeft is ongetwijfeld de proost met bubbels na afloop van de ceremonie. Het opnieuw vers getrouwde stel deed deze proost vanaf het iconische balkon dat uitkijkt over de benedenverdieping waar alle gasten inmiddels stonden. De taart, een naked exemplaar met een regenboog gekleurde vulling gemaakt door Cake Queen, was een dusdanig kunstwerk dat het bijna zonde was om deze aan te snijden. Bovenop stond een bijzondere topper gemaakt door een goede vriend van het stel.

Eten & chill

Er was, zoals bij de meeste bruiloften, al maanden gehoopt op goed weer. Op deze dag in het bijzonder, omdat de tuin van de Metaal Kathedraal de perfecte plek is om te genieten van de zon, elkaar en lekker eten. Dit eten werd verzorgd door de mensen van Bus van Zus. Twee schattige foodtrucks van waaruit, speciaal voor deze dag, een vegetarisch menu werd geserveerd bestond ondermeer uit geroosterde kikkererwten, veggie burgers, quesadillas en bananenbrood. Ook verzorgde Bus van Zus speciale koffie’s en thee. Het bleef droog en met een aangename 22 graden genoot iedereen.

metaal kathedraal 3

Brood & spelen

Daniëlle en Anne zijn beide grote game fanaten. Het kon dus ook niet uitblijven dat de gasten werden getrakteerd op twee game ruimtes. In één ruimte werd Rock Band gespeeld en in de andere ruimte old school Mario Kart en Tekken 3. Het gastenboek vond gretig aftrek: gasten konden een polaroid foto maken, in een boek plakken en hun gelukswensen erbij schrijven. En: hoe later het werd, des te beter de foto’s. Dat spreekt voor zich. De band Inu Inu verzorgde met hun dromerige popliedjes de live muziek. En met een door het bruidspaar samengestelde muzieklijst plus bijbehorende dansjes werd de dag afgesloten.  

Wed & Wild kijkt terug op een prachtige dag met veel kleur, toffe details, alternatieve elementen, lieve mensen en een flinke dosis humor. Precies de ingrediënten waar Wed & Wild graag mee werkt. Ook interesse in onze diensten voor jullie bruiloft? Neem dan contact met ons op!

Rock on!
Marike & Rob

metaal kathedraal 4

 Credits

Fotografie: Days in June
Locatie: Metaal Kathedraal Utrecht
Outfits: Assepoester Arnhem
Coupeuse: Silhouet Maatkleding
Visagie & haar: Love my Wedding
Styling & catering: Wed & Wild
Catering: Bus van Zus
Taart: Cake Queen
Muziek: Inu Inu
Bloemen: PlukTruck
Ceremoniemeester: Lara Coomans

metaal kathedraal 5

Ook interesssant

contact
  • marike@wow-agency.nl
  • Rijksweg Noord 50a Sittard

  • Brugmanstraat 56 Eindhoven


© WOW agency. ALL RIGHTS RESERVED.