Valentijnsdag in corona tijd

02 februari 2021
Valentijnsdag in corona tijd

Het is inmiddels wel duidelijk dat deze ellende nog even aan gaat houden. Maar je bent verliefd! Je wilt dit vieren! En Valentijnsdag is onderweg. Geen etentjes, geen romantische uitstapjes, geen aanzoek op de Eiffeltoren. Wat nu? Niet aanstellen! Jullie liefde vier je immers met de personen waar het om draait. Met z’n tweeën dus. Wat zijn jullie opties op 14 februari?

Dineren

Lekker voor de hand liggend: een diner voor 2! Liefde gaat immers bij iedereen door de maag. En ook al kun je niet naar je favoriete restaurant, mede dankzij corona komen er een hoop restaurants naar jou toe. Een tweetal smakelijke suggesties voor onze lezers uit het zuiden des lands:

Hunker

Hunker in Sittard is een zeer verfijnd en nog smakelijker restaurant, gelegen in Sittard. De avond voor de eerste lockdown hadden wij nog ons ‘laatste avondmaal’ bij Hunker met veel wijn. Het eten was echt heerlijk, de wijn ook overigens. En op dit moment serveren ze een Valentijns menu aan huis. Wees er snel bij, want het gaat altijd rap bij Hunker.

100 Watt

Ook 100 Watt, de Stadsbrouwerij van Eindhoven, serveert een 4 gangen Valentijns menu aan huis. Natuurlijk bestel je dit menu met de nodige biertjes van eigen brouw. Ook een vegetarische variant is mogelijk. Bestellen kan vanaf 10 februari.

Check ook bij jullie in de buurt voor restaurants die bezorgen. Wij stonden versteld van de hoeveelheid lekkers dat momenteel voor handen is!

Spelletjes spelen

Oe zo degelijk, maar toch zo leuk: ouderwetse spellen. Na het eten romantisch in pyjama aan tafel, biertje en chippie erbij. Maar waarom ganzenbord spelen als het ook leuker kan? Twee toffe tips waarmee jullie ongetwijfeld tot aan het einde van de avond in een deuk gaan liggen.

Joking Hazard

Voor de liefhebbers van Cards of Humanity (ook een aanrader dus) is er nu ook Joking Hazard. Maak elkaars comics af op de meest hilarische, aanstootgevende of slechtste wijze. Niet geschikt voor de fijngevoeligen onder jullie. HIER te koop.

Shit Happens

Ook hilarisch: Shit happens. Centraal staan de meest huiveringwekkende situaties. Deze dien je te rangschikken van kwaad tot erger. Wat is bijvoorbeeld erger: je vingernagel verliezen of je baas die je idee steelt? Je tegenspeler raadt hoe jij hebt gerangschikt. HIER te koop. 

♥Voor beide spellen geldt: check eerst of je lokale spellenwinkel ze online verkoopt, die hebben je steun hard nodig.♥

Losse tips

Uiteraard kan gewoon samen bankhangen en Netflixen ook best romantisch zijn, dat weten wij ook wel. Maar mochten jullie toch in de mood zijn voor wat meer gekkigheid hierbij nog wat losse tips voor een avondje Valentijn lockdown.

♣ Organiseer een kook-wedstrijd, wie maakt het lekkerste gerecht?
♣ Leer samen een nieuw gerecht
♣ Organiseer een 1-op-1 fotoshoot
♣ Kijk samen naar je jeugd tekenfilms/series
♣ Verzorg een indoor picknick met dekentje en mandje in de woonkamer
♣ Leer elkaar nog beter kennen door het stellen van intieme, ongebruikelijke of grappige vragen
♣ Zoek een record op de website van de Guinness World records en probeer deze te verbreken (of bijna)
♣ Zing karaoke voor elkaar
♣ Geef jullie (of een van jullie) huis een herinrichting. Verplaats de bank, de tafels en de vloerkleden.
♣ Start samen een bucketlist: welke 10 dingen willen jullie nog graag doen voordat jullie oud(er) zijn?
♣ Maak een romantisch haard/kampvuur en vertel elkaar verhalen
♣ Dans! Zet muziek op en DANCE YOUR SOCKS OFF!

Ps. bovenstaande activiteiten mogen ook worden uitgevoerd op de overige 364 dagen van het jaar en combinaties zijn natuurlijk toegestaan. Have fun!


Rock on!

Marike & Rob

Deel dit artikel


Blijf op de hoogte

Wil je onze blogs blijven lezen? Meld je dan vandaag nog aan voor onze nieuwsbrief. Je ontvangt dan een gratis melding op het moment dat we wat nieuws hebben gepost. 

Mis ons ook niet op de socials!

Lees ook

contact
  • marike@wow-agency.nl
  • Rijksweg Noord 50a Sittard

  • Brugmanstraat 56 Eindhoven


© WOW agency. ALL RIGHTS RESERVED.