YEE-HAW: jullie bruiloft in country & western stijl

02 januari 2021
YEE-HAW: jullie bruiloft in country & western stijl

Wij… ok ik (M) hou van country & western: de muziek, de kleding, het linedancen (meestal na een paar biertjes). Maar in het bijzonder de laarzen. Cowboylaarzen in alle stijlen, kleuren en hoogtes: ik vind ze prachtig. Overigens is Rob ook wel fan van dit specifieke onderdeel. Bijkomend voordeel: ze staan eigenlijk overal op en maken je outfit altijd net iets rauwer. Toen dachten we: een hele bruiloft in Country & Western stijl, hoe zou dat eruit zien? We gingen voor jullie op ontdekkingstocht. 

Een grote schuur met romantische verlichting op een groot weiland, hooibalen met kleden als zitplekken, lange houten tafels met cowskulls en veel dierenvellen op de vloer. Dat was wel zo'n beetje het beeld dat bij ons opkwam bij een country & western stijl bruiloft. Maar ook hier zagen we dat de details wederom de boventoon voeren, in zowel kleding als aankleding. Behalve de cowboyhoed met sluier voor de bruid en de leren stropdas voor de bruidegom vonden we ook de leren kousenband waanzinnig.

'Heeeeel Dolly Parton dit'

Een fotoshoot inclusief paarden, ernaast of erop. En dan natuurlijk jullie laarzen, zucht, die mooie laarzen. Check maar eens bij Sendra. We love it! Droogbloemen overal, hoefijzers als onderdeel van de tafelschikking en bier uit de achterbak van een truck maken het plaatje compleet. Oh wacht, nog niet helemaal: met een linedance als openingsdans stelen jullie de show. Heeeeel Dolly Parton dit!


Rock on

Marike & Rob


foto's via:

maggieracephotography.com
hardsadness.tumblr.com
naaminhout.nl
cowgirlmagazine.com
weddingforward.com
rusticweddingchic.com
etsy.com
cakecentral.com
elusivecowgirlboutique.com
mariage-original.com
 

Deel dit artikel


Blijf op de hoogte

Wil je onze blogs blijven lezen? Meld je dan vandaag nog aan voor onze nieuwsbrief. Je ontvangt dan een gratis melding op het moment dat we wat nieuws hebben gepost. 

Mis ons ook niet op de socials!

Lees ook

contact
  • marike@wow-agency.nl
  • Rijksweg Noord 50a Sittard

  • Brugmanstraat 56 Eindhoven


© WOW agency. ALL RIGHTS RESERVED.