Disco is niet dood!

Jullie houden van op stap gaan en dansen. Dan is trouwen in de discotheek wellicht iets voor jullie. Ok, niet echt IN de disco, maar zo goed als alle ingrediënten voor een avondje clubben zijn terug te vinden in deze inspirerende foto’s die jullie Saturday Night Fever laten oplopen tot hete hoogtepunten. Je moet alleen nog even zelf de dj regelen.

05 juli 2021

 

Waar moet je het zoeken wanneer jullie een soortgelijke party sfeer willen creëren? 

Spiegelbollen

Spiegelbollen kun je het beste huren bij een professioneel licht- en audio bedrijf. Op die manier weet je ook zeker dat ze veilig bevestigd worden. Daarbij kunnen zij ook adviseren over bijpassende materialen die ervoor zorgen dat de spiegelbollen goed tot hun recht komen. Toch een paar zelf aanschaffen? Check dan eens bij de BAX Shop. Hier kunnen ze in alle soorten en maten besteld worden. Kleine spiegelbollen zijn tof om te gebruiken voor aan de tafelsetting kaartjes of als bedankje als sleutelhanger.

Foto: Ana Hinojosa & Sergio Sandona

Backdrop

Een backdrop maak je makkelijk zelf met een aantal koperen buizen en een soldeerbout. YouTube staat vol met tutorials voor mooie frames in alle vormen. Twee linkerhanden? Ze zijn ook te huur bij o.a. Brisked. En eerlijk is eerlijk: voor eenmalig gebruik ben je vaak net zo duur uit. De materialen voor het zelf maken van een backdrop frame plus de tijd die je er zelf instopt terwijl je beter bezig had kunnen zijn met je eigen outfit zijn het vaak niet waard. Wel vaker een backdrop frame nodig? Maak deze dan vooral wel zelf. Je kunt er altijd nog planten aan ophangen. Voor een futuristisch disco tintje huur je er verlichting bij die je kunt bevestigen aan het frame. Doe dit bij hetzelfde audio- en lichtbedrijf waar je ook de eventuele andere items huurt. Hoe meer items je op 1 plek huurt, hoe goedkoper de afzonderlijke items worden.

Foto: Anna Taylor

Outfit voor haar

Een opvallende jurk past natuurlijk optimaal in dit thema. Voordeel van dit soort jurken als trouwjurk is dat je deze ook na de bruiloft kan dragen naar feestjes of gewoon omdat je er zin in hebt. We hebben een aantal exemplaren gevonden:
DIT jurkje van Mango 
DEZE jurk van Pinko
DEZE rok van H&M 
DEZE jurk van Needle & Thread 
DIT jurkje van Milly 

Foto: Silvia Galora Photography

Decoratie

Met genoeg goede verlichting in combinatie met nog meer over-the-top decoratie is jullie dansvloer een feit. Weddingdeco verkoopt DEZE zilveren slingers. Bij Partywinkel vind je DEZELFDE, maar dan in kleur. De folieballonnen van HEMA kun je telkens weer opnieuw opblazen. Zoals jullie weten zoeken wij altijd naar het meest duurzame product. Binnen dit thema is het lastig om goed passende duurzame decoratie te vinden. Onze tip is dan ook om ervoor te zorgen dat de producten die aangeschaft worden te hergebruiken. Maak een deal met je nichtje of beste vriend dat zij de decoratie gebruiken op hun eerstvolgende feestje.


Rock on
Marike & Rob

Foto's in slider

Enveloppen / Christina Winkelmann
Taart / Sugar Sugar Cake School 
Please be seated / Amanda Grace Photography
Tafel met bloemen / Varga Murphy
Bruidspaar / Epic Love Story Photography
 

Foto: Theresa Elizabeth Photography
contact
  • marike@wow-agency.nl
  • Rijksweg Noord 50a Sittard

  • Brugmanstraat 56 Eindhoven


© WOW agency. ALL RIGHTS RESERVED.