Daniëlle & Anne's trouwdag

Daniëlle en Anne trouwden in 2020, in het klein. Ze besloten dit, zodra de maatregelen het weer zouden toelaten, te herhalen in het groot. Met alles erop en eraan. De locatie, hun stijl, maar vooral de mensen om hen heen en hun liefde voor elkaar maakte deze dag perfect. En dan overdrijven we geen letter. Lees hier deel 1 van dit tweeluik.

23 november 2021

 

Van transitie naar verloving

Daniëlle leerde Anne kennen toen zij nog een hij was. Hun relatie bloeide op, maar toch knaagde er iets aan Anne. Zodra ze de keuze maakte haar gevoel te volgen en de transitie naar vrouw aan te gaan voelde alles meteen beter. Ze werd uitgenodigd mee te doen aan het KRO programma ‘Hij is een Zij’ en vanaf dat moment kon Nederland Anne volgen in haar proces. Daniëlle week geen moment van Anne’s zijde en samen kwamen zij beresterk en verliefder dan ooit uit de meest uitdagende periode van hun leven. En… verloofd!

Dubbele trouwdag

Het grote plannen kon beginnen, maar eerst kwam corona nog even om de hoek kijken. Getrouwd werd er toch, klein doch fijn. Een grootse dag met veel vrienden, familie en vooral het overdoen van het ceremoniële gedeelte kon echter niet uitblijven. De datum werd geprikt, de locatie werd geboekt en dit keer beleefde het virus gelukkig even een kleine pauze. Het resultaat is overweldigend. En wij zijn heel trots dat we mee mochten werken aan deze schitterende bruiloft tussen deze twee enorm lieve mensen.

metaal kathedraal

Trouwen in de Metaal Kathedraal

Daniëlle en Anne wilden graag trouwen in hun stadsie, Utrecht. De keuze viel al snel op de Metaal Kathedraal. Een prachtig pand met op de bovenverdieping een waanzinnige ceremoniezaal en beneden een grote ruimte met een fantastische industriële vibe. Het ecologisch gedachtegoed van de eigenaren is letterlijk doorgetrokken in het volledige gebouw. Het pand is geïsoleerd met natuurlijke materialen als schapenwol, de tuin wordt ‘s avonds verlicht door de energie van de zon en alle catering is volledig plantbased. Een plek waar foto’s al mooi worden zonder dat er ook maar één stuk deco aan te pas is gekomen.

metaal kathedraal

Haar, make-up en outfits

Visagiste Saray van Love My Wedding verzorgde het haar en de visagie van beide dames op locatie; dus in kloffie aankomen en als ware bruiden naar de ceremonie. Bewust in twee aparte ruimtes zodat ze even alleen konden zijn en er daarna een first look plaats kon vinden. Alles werd vanaf moment 1 vastgelegd door Djana en Anna van Days in June. Daniëlle had enige tijd geleden een jurk gekocht bij Assepoester in Arnhem. Enige tijd na de aanschaf van deze jurk besloot ze dat het toch niet helemaal meer naar haar zin was. Door corona was er immers wat meer ‘wachttijd’ ontstaan tussen het aanschaffen van de jurk en het grote feest. Met hulp van Yvonne Vos van Silhouet Maatkleding werd haar jurk omgetoverd in een wijd vallende broek met sleep, helemaal passend bij haar. Anne ging voor een jurk met prachtig geborduurd bovenlijfje, ook gekocht bij Assepoester. Op dezelfde dag, maar beide dames hadden elkaars outfit al die tijd voor elkaar geheim weten te houden. Na de first look liep het stel gezamenlijk hun toekomst tegemoet; hand in hand richting de ceremoniezaal waar hun vrienden en familie al zaten te popelen..

Volgende keer: de ceremonie en nog meer liefde! 

Rock on! 
Marike & Rob


De credits op een rijtje:

Fotografie: Days in June
Locatie: Metaal Kathedraal Utrecht
Outfits: Assepoester Arnhem
Coupeuse: Silhouet Maatkleding
Visagie & haar: Love my Wedding
Styling & catering: Wed & Wild

metaal kathedraal

Meer foto's

contact
  • marike@wow-agency.nl
  • Rijksweg Noord 50a Sittard

  • Brugmanstraat 56 Eindhoven


© WOW agency. ALL RIGHTS RESERVED.