Verloofd! En wat nu?

06 december 2020
Verloofd! En wat nu?

Allereerst: gefeliciteerd! Een leuke tijd breekt aan. Sommige stellen, of 50% van een stel, weten al jaren hoe hun trouwdag eruit komt te zien. Zij hebben nog maar weinig ondersteuning nodig. Maar de meeste stellen komen nu op het punt dat ze niet goed weten wat de volgende stap gaat zijn. 

Wed & Wild

De website van Wed & Wild is inmiddels een verzameling van informatieve (en ook gewoon leuke) blogs. Hier zouden jullie kunnen beginnen met het aanwakkeren van jullie creatieve breinen. Op onze socials (Facebook en Instagram) vind je ook een shitload aan foto’s ter inspiratie. 

Onthouden!

Twee belangrijke zaken om te onthouden gedurende het hele proces:

  • GENIET! Als je ervoor kiest jullie bruiloft zelf te organiseren kan dit nog wel eens tot stressvolle momenten leiden. Gebeurt dit? Neem dan even een pauze en focus op andere dingen. Pik het na 2 dagen weer fris op! 
  • Zorg dat het om JULLIE draait. Jullie zullen veel (goedbedoelde?) adviezen krijgen van Jan en alleman. Laatst lazen we hier een mooi statement over. Iemand zei: ‘Toen ik ging trouwen zei ik tegen de mensen om me heen: ik wil alleen maar advies waar ik om gevraagd heb’. Hiermee stel je meteen je grenzen, opgelost! En voor alle andere mensen die menen dat ze het beter weten: knik, lach en loop weg. 

Praktische zaken

Buiten de ‘leuke’ onderdelen van het plannen van je bruiloft - denk aan moodboards, kleding, ringen, uitnodigingen, muziek, locatie, eten, fotograaf, gasten - zijn er ook praktische zaken te regelen. Zo zijn de kosten een belangrijke basisfactor: wat is jullie budget en waar gaan jullie het aan uitgeven? Maak een afspraak met de gemeente waar jullie trouwen om alles te regelen m.b.t. trouw documenten en ambtenaren. Op onze FAQ pagina lees je ook meer over verzekeringen en trouwambtenaren. 

Hulp nodig? Wij zijn er voor je, van begin tot eind!

check onze pakketten & Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  

 

Rock on
Marike & Rob

Deel dit artikel


Blijf op de hoogte

Wil je onze blogs blijven lezen? Meld je dan vandaag nog aan voor onze nieuwsbrief. Je ontvangt dan een gratis melding op het moment dat we wat nieuws hebben gepost. 

Mis ons ook niet op de socials!

Lees ook

contact
  • marike@wow-agency.nl
  • Rijksweg Noord 50a Sittard

  • Brugmanstraat 56 Eindhoven


© WOW agency. ALL RIGHTS RESERVED.