Manieren om te trouwen in de natuur.

Trouwen in de natuur of een natuurlijk thema voor een bruiloft zal velen aanspreken. Natuur staat immers gelijk aan de basis van ons bestaan. En is dat met liefde eigenlijk niet ook zo? Hoe maak je de natuur eregast op jullie trouwdag?

30 augustus 2021

 

Natuurlijke trouwlocatie 

Een open deur pur sang: de locatie. Ga op zoek naar een locatie die natuur uitademt. Een buitenlocatie is uiteraard het meest geschikt, maar wat dacht je van trouwen in een kas? Op deze manier is het grootste deel van jullie decoratie al in the pocket nog voordat jullie zelf iets hebben ondernomen. Check voor een kas als trouwlocatie eens bij In de Kas in Winssen. In Oosterbeek kunnen jullie terecht bij Tuin de Lage Oorsprong. Groot voordeel van trouwen in een kas is dat er altijd veel en mooi licht is. Ideaal voor de fotograaf van dienst. In de zomer wordt het wel erg warm in een kas. Logisch, want dat is natuurlijk het doel van een kas: het warmhouden van je botanische vrienden. Houd hier dus rekening mee wanneer dit idee je aanspreekt.

Klik voor locaties in de kas

Groene outfits en toebehoren

Als stralende middelpunten stelen jullie de show als geen ander. Laat het natuurlijke thema dan ook vooral, subtiel of juist niet, terugkomen in jullie eigen outfits. Outfits in natuurlijke kleuren, maar dan net een beetje anders dan de standaard vinden wij altijd een goed idee. Accessoires die hierbij aansluiten doen het ook goed. Laat je inspireren door de voorbeelden hieronder.

Klik voor buiten trouwen

Zoetigheden van Moeder Natuur

Veel groen en veel bloemen. De basis voor de zoete lekkernijen op jullie natuurlijke trouwdag. Maak een sweettable en versier deze met veel takken, bloemen en bladeren. Let wel even op beestjes als je gebruik maakt van the real deal. Lieveheersbeestjes in je taartpunt ziet er misschien schattig uit, maar smaken doen ze niet. 

Klik voor meer lekkers

Nog meer groene inspiratie

Hieronder nog een paar ideeën om jullie trouwdag een groen karakter te geven. Probeer niet teveel zelf te maken, dit kost altijd meer tijd dan je denkt. En vaak is het kopen of huren van decoratie net zo duur. Een thema voornamelijk doorvoeren in details in plaats van in het geheel zorgt voor rust en zo min mogelijk afleiding. Want laten we eerlijk zijn; uiteindelijk moet alle aandacht toch zoveel mogelijk richting jullie gaan. :)

Rock on!
Marike & Rob

Klik voor nog meer groen
contact
  • marike@wow-agency.nl
  • Rijksweg Noord 50a Sittard

  • Brugmanstraat 56 Eindhoven


© WOW agency. ALL RIGHTS RESERVED.