Trouwdag: tips voor de kids!

Kinderen brengen vrolijkheid, enthousiasme en plezier. Tegelijkertijd kunnen ze snel verveeld raken of afgeleid en zijn ze doorgaans drukker dan de gemiddelde volwassene. Geen al te best verkooppraatje voor de belangrijkste dag van jullie leven. Maar er is ook goed nieuws: als het verstandig wordt aangepakt kunnen kinderen een leuke aanvulling zijn voor jullie grote dag. Hoe dit te doen vertellen we in dit blog.

29 juni 2021

 

 

Zorg voor toezicht

Wanneer er veel kinderen komen is het de overweging waard iemand in te huren die toezicht houdt. Er zijn bedrijven actief die je hiervoor in kunt huren. Behalve toezicht op het kroost bieden zij ook diverse activiteiten aan die ervoor zorgen dat er geen verveling ontstaat. Sommige bedrijven brengen de kinderen zelfs naar huis om daar verder op te passen. In het westen van het land is Babs Oppasservice actief. Terwijl 24NANNIES door bijna het hele land oppassers aanbiedt. In het zuiden des lands zijn de dames van Luna Events een toffe partij. Natuurlijk is het ook altijd een optie iemand te vragen die dit graag doet en waar jullie meer vertrouwd mee zijn.

 

Klik voor meer kids info

Tijdens de ceremonie

Het meest serene moment van de dag: de ceremonie. Hoe mooi die sereniteit ook is voor jullie volwassen gasten, voor de kleinsten not so much. Wanneer er een oppas(service) aanwezig is kunnen jullie overwegen de kinderen geen onderdeel te laten zijn van de ceremonie. Willen jullie dit wel, maar zijn jullie toch een beetje ongerust over een potentiële verstoring van de rust? Probeer de kinderen dan een taak te geven tijdens de ceremonie. Het ene kind kan met bloemen strooien terwijl het andere kind met tekstbordjes loopt waar de komst van de bruid op komische wijze op vermeld staat. Houd er wel rekening mee dat kinderen op het laatste moment van gedachten kunnen veranderen. Zorg dus altijd voor een back-up. 

Klik voor meer signing

DIY activiteiten

Veel kinderen kunnen lang zoet zijn met de meest simpele activiteiten. En deze activiteiten kunnen goed door jullie zelf voorbereid worden. Een aparte ruimte met een grote tafel waaraan gekleurd en geknutseld kan worden staat vaak al garant voor een aantal uurtjes pret. Bedek de tafel met bruin papier aan een grote rol. Hier kan op getekend worden. Vol? Rol gewoon een nieuw stuk papier af! Grote kinderen zijn wellicht wat blijer met een ruimte om te gamen. Verzamel diverse gameconsoles en tv’s, gooi een aantal zitkussens op de vloer en ze zijn good to go!

Klik voor kleurplaten

Tip

Probeer niet te krampachtig om te gaan met het feit dat er kinderen aanwezig gaan zijn. De leukste, spontane situaties ontstaan vaak door kinderen. Daarbij zijn kinderen vaak heel inventief en vinden ze altijd wel een activiteit wanneer ze met andere kinderen zijn. Laat dus ook zeker wat zaken aan het toeval over. 

Rock on
Marike & Rob

contact
  • marike@wow-agency.nl
  • Rijksweg Noord 50a Sittard

  • Brugmanstraat 56 Eindhoven


© WOW agency. ALL RIGHTS RESERVED.