Niet dagelijks bruiloft entertainment.

Horror scenario voor veel bruidsparen: jullie gasten die een ABC-tje hebben voorbereid of de vogeltjesdans starten. De oplossing is simpel: geef ze gewoonweg de kans niet. Dat kan met deze tips voor top entertainment.

26 oktober 2021

 

Rolschaatsdisco

De vraag is eigenlijk: waarom geen rolschaatsdisco? Tof voor een disco thema of gewoon omdat rolschaatsen altijd een goed idee is. Zo’n disco kun je kant-en-klaar huren tegenwoordig. Inclusief rolschaatsen, vloer en zelfs dj’s. Onder andere HIER te huur.

Klik voor meer entertainment tips.

Arcade paradijs

Pacman, Space Invaders en Pong. Welk jaren 80 kind is er niet groot mee geworden? Spelen op die grote Arcade spelcomputers was een hele happening. Extra bijzonder als je door middel van die spellen de geschiedenis kan doen herleven op jullie trouwdag. Vanaf 125 euro voor 24 uur te huur via Eventmaker

Klik voor meer entertainment.

Life is a circus

Jullie gasten komen binnen op jullie receptie en worden verwelkomd door steltlopers. Een stukje verder is een vuurspuwer aan het werk en doen acrobaten kunstjes in het gras. Klinkt dit scenario jullie als muziek in de oren? Dan hebben jullie circusartiesten nodig op jullie trouwdag. Stijlvolle artiesten vind je bij Totaal Theater en Passar

Klik voor meer entertainment

De toekomst van jullie gasten

Gaat tante Annie nog trouwen? Wint ome Henk ooit nog de loterij? Wordt de kat van je schoonmoeder nog teruggevonden? Deze en andere levensvragen worden beantwoord wanneer jullie een waarzegger huren op jullie trouwdag. Bij Showbird staan diverse mogelijkheden tussen de 300 en 1000 euro. Ook HIER en HIER.

Klik voor meer gastvrije tips

Quizzen maar!

Een goedkopere variant aan vermaak is het zelf samenstellen van een quiz. De quiz bestaat dan natuurlijk uit vragen over het bruidspaar. Zoek een leuke quizmaster erbij en quizzen maar! Een leuke tool om de quiz in te maken en mee uit te voeren is KAHOOT. Gasten kunnen meespelen op hun telefoon. Je hebt inzicht in tussenstanden en je kunt de vragen opleuken met filmpjes en foto's.

 

Rock on!
Marike & Rob

Klik voor uitleg KAHOOT
contact
  • marike@wow-agency.nl
  • Rijksweg Noord 50a Sittard

  • Brugmanstraat 56 Eindhoven


© WOW agency. ALL RIGHTS RESERVED.