Brunchen met liefde

De ceremonie, de receptie en aansluitend een feest tot diep in de nacht met al jullie geliefden. Klinkt ons als een toffe dag in de oren! Een net zo tof alternatief is de brunch bruiloft. Wat denken jullie hiervan? Tafels vol met croissants, pannenkoeken, lekkere zoete aardbeien en broodjes met heerlijk beleg? Voeg daar nog een prosecco bar en een day after zonder kater aan toe en je brunch bruiloft kan beginnen! 

16 september 2021

 

Een brunch bruiloft: Elkaar het ‘ja-woord’ geven vlak na het ontbijt en dan vervolgens samen met jullie gasten de liefde vieren. En eten, veel en lekker met aansluitend een dansje. Geen idee waarom, maar bij een bruiloft als deze zien wij lente taferelen, lekker buiten zijn en ontspannen genieten in het verse zonnetje. 

Tent

De lente staat voor fris, fruitig en nieuwe energie. Een buitenbruiloft in de lente kan tricky zijn, want april (en mei ook trouwens) doet wat hij wil. Een tent is de perfecte oplossing. Groot voordeel is dat jullie deze precies zo kunnen inrichten zoals jullie willen. Een tijd geleden schreven we DIT blog over het huren van een bijzondere tent voor je bruiloft.

 

Klik voor tenten

Eten

Ja, eten. Lekker veel eten. Genieten met elkaar van de meest uiteenlopende keuzes aan zoet en hartig onder het genot van een prosecco of een (alcoholvrije) mimosa. Denk aan croissants, pannenkoeken, belegde broodjes, gekookte of scrambled eieren, vers fruit, yoghurt, donuts, bagels en salades. En loopt het water je dan nog niet in de mond? Zorg dan voor een wafelbar waar gasten hun eigen wafel kunnen beleggen met chocolade, aardbeien en natuurlijk poedersuiker.

 

Klik hier voor blije gasten

Drankjes

Gekoelde drankjes met veel kleur zorgen voor een feestelijke bar. Zet kannen neer met zowel alcoholische als non-alcoholische drankjes on the rocks die gasten zelf kunnen inschenken. Zorg ook voor flesjes bier en fris die je vervolgens in een grote bak met ijs zet. Een leuk alternatief voor een grote bak met ijs is een kruiwagen of een badkuip (denk aan de stop!). En vergeet ook vooral de flesopener niet.

 

Klik voor meer koelte

Andere voordelen

♥ Nu bruiloften weer volop gepland gaan worden de komende periode zullen veel locaties al snel volgeboekt zijn. Wellicht dat de locatie van jullie keuze nog wel ruimte heeft voor een brunch bruiloft, overdag dus.
♥ Denk ook eens aan een first look en fotoshoot bij zonsopkomst. Het eerste licht in de ochtend zal jullie, en jullie foto’s goed doen.
♥ De dresscode kan lekker casual. Dat kan natuurlijk altijd wel, maar tijdens een brunch bruiloft voelt dit ook voor jullie gasten relaxter.
♥ Dansen kan gelukkig altijd. Dus sluit ook de brunch af met een dj of band. Na die prosecco’s gaat dat bewegen vast lekker soepel.
♥ En misschien wel het grootste voordeel: lekker vroeg naar bed en ‘s morgens fris weer op!

Rock on!
Marike & Rob

Klik voor tips
contact
  • marike@wow-agency.nl
  • Rijksweg Noord 50a Sittard

  • Brugmanstraat 56 Eindhoven


© WOW agency. ALL RIGHTS RESERVED.