Wed & Wild helpt jullie als weddingplanner.

Tussen al onze blogs, posts en stories vonden we het weer even tijd om terug te gaan naar de kern. Want wat kan Wed & Wild nu eigenlijk echt voor jullie trouwdag betekenen? Het is namelijk veel meer dan jullie wellicht denken. We lopen er stapsgewijs doorheen!

09 mei 2021

 

Inspiratie

Ieder voorgenomen huwelijk begint na het aanzoek met een algemene oriëntatie. Hoe moet het geheel eruit zien? Wat willen jullie absoluut niet? Wat willen jullie absoluut wel? Op onze Instagram, Facebook en Pinterest pagina delen we dagelijks talloze inspirerende foto’s. Super handig voor jullie moodboards en natuurlijk de algehele voorpret. 

Styling

Hebben jullie alles geregeld, maar zoeken jullie toch nog wat input voor de decoratie van de ruimte? Doen we ook! Jullie moodboards bepalen het thema en het omzetten naar de praktijk is aan ons. Eigenlijk is niks ons te gek, maar we zullen altijd met jullie kijken naar het budget en daar een gepast voorstel op maken. Bloemen, verlichting, backdrops, tafels: we doen het allemaal!

Click voor meer styling

Blogs

Onze website staat er inmiddels vol mee: informatieve, inspirerende en stijlvolle blogs. Ben je op zoek naar een specifiek onderwerp? Dan kun je via de zoekfunctie kijken of we er iets over hebben geschreven. Maar gewoon door alle blogs heen scrollen is natuurlijk ook een optie. Op deze manier kun je op een leuke wijze uitvinden of jullie aan alles gedacht hebben. Vaak zijn onze blogs een onderlegger voor de ‘oh ja!’ momenten tijdens jullie trouwplanning periode. De blogs zijn geordend op onderwerp; maakt het zoeken nog makkelijker.  

Online database

Momenteel wordt er achter de schermen hard gewerkt aan een online database van leveranciers die wij tof vinden. Zodra deze online komt kunnen jullie op zoek naar jullie perfecte leverancier voor ieder onderdeel van jullie trouwdag. Van bloemen tot accessoires; het staat er allemaal in. Nog een paar weken geduld.

Fotografie & Stationary

Onze eigen Rob van der Donk is naast ondernemer fotograaf en gezegend grafisch vormgever. Dat is niet alleen tof, maar ook super handig. Via deze pagina vind je meer over onze 'trouwfotograaf pakketten'. Maar ook uitnodigingen, save the dates, tafelschikking kaartjes, RSVP’s, oftewel stationary: we kunnen het allemaal ontwerpen. Door grafische ervaring in de muziekwereld zijn onze ontwerpen perfect voor een rock ‘n roll of festival bruiloft, maar we zijn ook gespecialiseerd in andere stijlen. Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Click voor meer stationary

Advies & organisatie

We kunnen zowel adviseren als organiseren. Geven jullie de gedeeltelijke of volledige planning van jullie trouwdag het liefst uit handen? Denk dan aan ons! We gaan van ‘op weg helpen’ tot ‘volledig geregeld’ en alles ertussenin. Op de website staan onze pakketten, maar we zijn altijd bereid een op maat pakket naar gelang jullie wensen samen te stellen.

Click voor meer styling

Ceremoniemeester

We zijn ook inzetbaar als ceremoniemeester. Als ceremoniemeester houden we ons vooral bezig met het gast gedeelte: versturen van uitnodigingen en bijhouden van de RSVP lijst met alle wensen met betrekking tot catering. We zijn aanspreekpunt voor de gasten tijdens zowel de voorbereiding als de dag zelf. Zij kunnen dus bij ons terecht met vragen of geplande activiteiten zoals speeches. Vaak maakt de ceremoniemeester ook het draaiboek van de dag. Gedurende de trouwdag zijn we aanspreekpunt voor zowel gasten als leveranciers en leiden we alles in perfecte banen. Wanneer je ons inhuurt als weddingplanner zit de rol van ceremoniemeester hier altijd bij inbegrepen.

Real weddings

Jullie trouwdag op onze website? Het kan! We verwerken de foto’s van jullie dag in een blog. De inhoud van dit blog zullen we samen met jullie bepalen. Denk aan informatie over jullie outfits of taart, de algehele sfeer, uitleg over het thema. Natuurlijk mag een verhaal over jullie als stel natuurlijk niet ontbreken. Interesse? Check dan HIER

Best 'n hoop, niet? We zouden het super mega tof vinden wanneer jullie ons inzetten voor een of meerdere van onze diensten. Een vrijblijvend gesprek kan altijd. Gewoon even mailen, appen of bellen!

Rock on!
Marike & Rob

Wed & Wild realiseert blije gezichten
contact
  • marike@wow-agency.nl
  • Rijksweg Noord 50a Sittard

  • Brugmanstraat 56 Eindhoven


© WOW agency. ALL RIGHTS RESERVED.